Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.14~~~太陽之子~~~Black RX

RX:$:$
十卜深大
始終都係覺得機體型形仔D
不過呢隻RX係咁多隻SHF當中, 頭部活動能力最低既一隻, 坐住架 ...
virtualman 發表於 18-5-2010 08:25 PM
愈多配件當然愈好玩啦~~~:)拔劍個 POST 以前好似有朋友影過~~~但係要犧牲一把劍~~~:(至於頸部活動問題連12"都係一樣~~~要遷就外觀就要犧牲可動啦~~~:80:
support
support
y2jlch 發表於 18-5-2010 11:11 PM
RX
夜裝古鐵 發表於 18-5-2010 08:45 PM
正呀
cchong420 發表於 18-5-2010 08:40 PM
多謝各位支持~~~RX 確係攞到唔少友情分~~~:$~~~下次分享我諗會係 G4~~~聽日開始要溫書啦~~~:DD
同意!!!
我一開始睇官圖都覺得呢隻rx 麻麻
啲色又奇奇怪怪
但係一睇實物就眼前一亮 :shiny: 即入
:47:
同意!!!
我一開始睇官圖都覺得呢隻rx 麻麻
啲色又奇奇怪怪
但係一睇實物就眼前一亮  即入
八口八口 發表於 19-5-2010 03:31 AM
八口兄都有同感~~~實物真係好有驚喜~~~:DD 近期果啲連初版都執到好正先推出黎見人~~~:^
好鍾意飛腿個張 :52:

SHF RX 頭部處理真係好正呀, 不失原作, 但係頸位又有OK好動. 我都覺得呢隻係然時最好既RX可動figure, 靚過官圖之作

我就最鍾意生化RX, 真係好希望會出另外個兩個form :79:

我又PS裝甲 support 下
十卜
十卜
msz006_ver.ka 發表於 19-5-2010 02:26 PM
ZIN 兄你尋晚飲醉酒都入黎十卜我~~~好感動~~~:79:
ZIN 發表於 19-5-2010 04:33 AM
好耐無見啦 msz006 兄~~~多謝支持~~~:43:
好鍾意飛腿個張

SHF RX 頭部處理真係好正呀, 不失原作, 但係頸位又有OK好動. 我都覺得呢隻係然時最 ...
insomniac 發表於 19-5-2010 01:32 PM
除非唔知邊個係RX啦~~~個個都觀望緊笨大幾時出埋生體同機體~~~:$ 唔知邊個 software 可以好似你咁做到激光效果呢~~~:love:
除非唔知邊個係RX啦~~~個個都觀望緊笨大幾時出埋生體同機體~~~ 唔知邊個 software 可以好似你咁做到激光效 ...
Somebody_Ex 發表於 19-5-2010 16:19

S.I.C. 等左咁多年都無聲氣話出, 連12" 都唔出, 希望SHF出到  :80:

把劍我用 PS (Photoshop) 整o架
S.I.C. 等左咁多年都無聲氣話出, 連12" 都唔出, 希望SHF出到  

把劍我用 PS (Photoshop) 整o架
insomniac 發表於 19-5-2010 05:10 PM
唔該晒~~~咁我留意吓書展或者電腦展有無啲家用版PS promotion 先~~~:)話說我只係用數碼相機附送果啲執相程序咁大把咋~~~:(
終於有啦,正呀:$
終於有啦,正呀
axess51 發表於 19-5-2010 08:59 PM
多謝埋 axess51 兄支持之後~~~又到謝帖時間~~~多謝各位對 RX 的回應~~~:)希望快啲可以出埋生體同機體就好啦~~~:$