Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ROTF L文豐胸成功!

好耐無出pose介紹"變"靚D心得啦
今次小改變大改善主角真係L文,無錯係TF2 ge L文!
豐胸唔駛改模,但係感覺英左好多
升Cup前
官相

呢個企法大家應該睇得出係hip joint啪後一格,頭拗向前ge look
係無咁呆,不過就好唔自然,膊頭唔止好削,仲向後斜得好緊要

不過喺小弟玩玩下TFA D文果陣突然覺得,如果TF2大L文上身"科"返D就好
於是靈機一觸,做左以下改動,只需將頭兩邊2塊車頂蓋,由啪左落去ge狀態
「啪,啪」兩野剔返起

就變成以上圖個look,再俾另一角度大家比較下
升cup前,後卸膊,扁平胸,頭部偏前,十分營養不良,外表瘦削

升cup後,唔只膊頭厚返,無向後斜,胸肌更同時升grade,向前"挺起胸膛"

係咪大隻左,Man左呢!另外背部同對腳都做左D野配合
對背甲啪出黎向上屈左少少,形成由原本夾角90度變成"Deep V"

腳眼對前轆我中意只向後啪一兩格,令雙腳睇落多D野粗壯D

升呢成功,同TFA仲有Movie human主角們影張大合照

其中幾隻我最愛的文文

而家TF2文身材超越晒之前幾代,集幾家所長啦
有返G1文ge英偉,亦不失class ge瀟洒,仲有GF文ge霸氣,仲有TFA文ge美式魁梧,
真係夠晒雄赳赳,氣昂昂,似足movie個型仔look呀!

其實大部分fans真係無改造玩具ge能力同時間,
而變靚D精神,就係0成本0時間,小改變大改善,
如果如果各位對小弟ge心得share有咩意見,
記得回多D貼呀,Thanks!!
頭像被屏蔽
其實唔係咁睇到個分別
係睇到支管高左
:60:
其實唔係咁睇到個分別
係睇到支管高左
玩具Kenny 發表於 18-5-2010 10:05

你睇下頭2邊D火紋位置啦
仲有心口突出度