Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 星矢 in Mark V (HT外傳)

傳說中神聖的天馬座聖衣,因為太平盛世的關係,在星矢打生打死獲得後便一直都原封不動,成為佢家中嘆息之牆的一部份…即使佢將件野放上‘也烏’1元任BID,都無人問津。

test2

test2
有一日,佢終於背著e個又大又重的聖衣箱去拜訪一個可以幫佢的智者… 1.jpg Black Widow, HT Sales (replacing the sacked Andyhui): I'm recruited by Howard recently.  May I help you? 2.jpg 星矢: 唔該幫我改改件聖衣做最潮的戰損版(Battle Damaged Ver.),d花痕一定要左右對稱! 3.jpg 咦!原來星矢以防萬一,仲於HT 買左套Mark V 頂檔!!真係型到無朋友!!! 4.jpg EQUIP--- 12052010(003).jpg 天馬流星拳!! 5.jpg 翌日,一名神秘男子在HT出現:Andyhui在我手上,如想救佢,就幫我做一套Iron Monger戰甲。

test1

test1
[待續]究竟神秘男子目的係乜?HT會唔會應承?Andyhui又會唔會有事?Black Widow潛入HT的原因是為了…?星矢訂改的戰損版聖衣d花痕最終做唔做到左右對稱?是油上去定係刻上去?結果賣唔得賣出,定要自己硬食?星矢穿上Mark V會有什麼遭遇?

多謝收看!
唔知想點!
唔知想點!
大懶熊貓 發表於 14/5/2010 01:49 PM

x2 :oh:
唔知想點!
大懶熊貓 發表於 14-5-2010 13:49

一個謎
幾有趣,不過要留意返d字既排位走左位:73: