Toysdaily 玩具日報

查看: 5528|回復: 15

[玩具報告] 速影 DID Vasily 敵對邊緣

一向沒有寫開玩具報告的我,今次想寫少少分享,介紹這隻 DID 出品的 蘇軍SNIPER,仍是電影敵對邊緣主角Vasily。
由於聽說這隻FIGURE數量不多,而各舖好似各有各HOLD貨唔賣,我只好上YAHOO找,幸好得到朋友的幫助,終於找到賣家了,所以今日即取貨,費時煩。
如果大家有留意開DID FIGURE,上次 TOM HANKS 同 ERWIN 出得超有誠意,再加上之前買左德軍上校 ERWIN,一定買埋呢隻﹗
廢話少講,速影幾張相分享一下仲好。

個樣都幾OK

配件超多,衫都有三件,褲一條,仲有一對鞋,帽都有四頂﹙不計身上的衣物﹚...

一手拎唔晒,要影多張自影得晒D配件

同死敵影張合照先

講住咁多先,詳細報告留返各位師兄寫喇...XD
等我下星期有空,先正式幫佢打燈影相。
我今晚都入左:73:
但真係唔係好多地方有,只係見到兩間有,一間話賣晒(見佢hold起兩隻),結果走左去另一間買:79:
頭像被屏蔽
我覺得DID一向貨少,而且近來出的產品也用了擬似明星頭雕,而且頭雕造工也有很大進步,雖然售價是高了,但始終值,所以是否因此吸引了炒家...

以上難找難買...找了也可能有炒價的情況真令人:44:
頭像被屏蔽
唔係呀....仲諗住一對買黎玩...依家差呢隻, 以為等出左就入手...點知原來咁難搵...唉...真係慘..
頭像被屏蔽
炒就唔買la...睇下周街搵下, 好彩就入到, 唔好彩慳番d $$
不知道為什麼……在大陸從來沒覺得DID有難買過,這隻蘇軍也基本大部分大陸商家都有貨的呀,之前的老貨也很好買,也沒怎麼漲價。

倒是羨慕香港的玩家能很早拿到HT的新貨……大陸通常都比香港慢2周,最多的有等一個月……
今日見到煙史有貨:77:
今晚於廣華街入手, ^@* 貨剩不多

大致上質素很好, 不過要注意有部份貨品的眼珠有少少"射哩"

整體而言...抵玩!!!
...好似上幾隻HEINZ GUDERIAN(DX VER)...我連正常的見都未見過...現在一見便是高價了...
回復 8# maxy2k

同意,又不是生活必需品,有買到就開心下,買唔到就算了,無謂益左班炒家,等佢地有價無市,責死自己D錢!
絕對同意﹗買不到,咪玩其他玩具,日日都有新野出,點都唔好益炒家﹗等佢地一盒一盒紥晒d貨係屋企﹗
今晚10:30經過廣華街,見仲有一盒﹙唔知入面仲有無﹚,不過個價錢已唔係零售價了﹗
正價應該6魚留下。在下預訂也是此價:76: