Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Douglas.M.Saint

[玩具報告] 我比光還要快!! 幪面超人 - Kabuto 甲鬥!!

女角去到後段唔係換o左人o羊?

劇情失控真係冇得原諒,其實佢個開頭真係好好睇,
單講頭十集,Kabu ...
Garycharm 發表於 10-5-2010 03:37 PM

電王先係:(
電王先係
yugi 發表於 10-5-2010 03:41 PM

大大,
我知電王係,不過 Kabuto 係咪有換過人?
個女角(里中唯),後期好似唔同晒樣咁o既?
(真係唔知,誠心求教)
大大,
我知電王係,不過 Kabuto 係咪有換過人?
個女角(里中唯),後期好似唔同晒樣咁o既?
(真係 ...
Garycharm 發表於 10-5-2010 04:04 PM

沒有換人:(
沒有換人
yugi 發表於 10-5-2010 04:06 PM

謝謝~~~
Just heard that she was sick during the TV program.  So................. :44:
好貴呀想入都入唔到= ="
我已經無買新12"好耐啦~~~因為我而家享受一路擺 POST一路影相 GE 玩具生活~~~屋企一來無咁大個地方落背景 ...
Somebody_Ex 發表於 10-5-2010 09:40

Sorry,記錯咗!
太貴玩不起,外形失望:56:價錢更失望:53:
太貴玩不起,外形失望價錢更失望
wing0boy 發表於 15-5-2010 01:52 PM

Don't worry!  Re-isse of Kabuto at 7-8/2010.  :)
我是不會叫他作什麼"甲鬥王"的......

平成 Rider 之中, 主角造型吸引的並不多, Kabuto 是比較好的一個.  ...
Douglas.M.Saint 發表於 8-5-2010 03:57 PM

Thanks for sharing :78: ...... yet i really don't find this SIC eye catching at all :49:
Bandai's fault.