Toysdaily 玩具日報

查看: 7665|回復: 12

[玩具攝影] 我地係玩具難民,請問有無好心人收留(請留意後記)

因為主人家中要裝修,要bye bye 了

要走的始終都要走,再見勒主人:help:

後記:

唔好意思,各位大佬,其實講下笑(口者),全部都係心肝寶貝,邊捨得唔要佢地

實情係剛剛屋企裝修完,要將佢地放番上柜,駗琴日公眾假期有時間及地方就影全家福啦

要各位大佬操心真係唔好意思,多謝各位收看,拜拜
一隻都不能少。。。:38:
等我仲諗住叫你搵呀matt添
仲諗住有筍野執添~~~~~:45:
PS. 原來你有果架五合一飛機呀?正喎!:shiny:我舊時小學玩過之後就冇再接觸過啦!好想問你借黎玩呀..........借我玩一陣吖........:help:
場面都幾壯觀:71:
仲諗住有筍野執添~~~~~
PS. 原來你有果架五合一飛機呀?正喎!我舊時小學玩過之後就冇再接觸過 ...
常威 發表於 2-5-2010 11:17 PM

哈哈, "借我玩一陣" 呢句真係好似 d 細路~~非常表現到大大童心未泯
不過呢句好多時都係有借冇還 XDDDD
大大真係識攪笑, 如果放出嚟 TD一定有一番龍爭虎鬥!!!
5in1 真係正!!
:*欺騙感情!
I will try my best to give them a place for settlement............ :p

(Joking..........)
Gatchamen combo fighter... :66:
大大用 bubble 紙包玩具時要小心,
不要將有粒粒嗰面貼實公仔,
因為嗰面嘅氣泡嘅膠料較薄, 好易溶
我啱啱搬屋時用 bubble 紙包住個 HT Robocop
只係隔左一個禮拜無開,
一開返, 胸甲就出現一個個印
仲抹唔甩...都唔知點算!!!
大大用 bubble 紙包玩具時要小心,
不要將有粒粒嗰面貼實公仔,
因為嗰面嘅氣泡嘅 ...
borisasf 發表於 6-5-2010 15:01

多謝師兄提點