Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聶風新消息

目下EB只有兩條路行:
1/ 不計成本, 做過個頭雕, 留住班買家/支持者;
2/ 疊埋心水, 執咗間公司佢, 因為這一舖你們犯了兩個大忌:出貨嚴重失期+貨不對版,在眾多Fans心中你們已經"玩完", 係香港一定冇運行:36:。
耍到我地咁,EB 才是詠春高手
目下EB只有兩條路行:
2/ 疊埋心水, 執咗間公司佢, 因 ...
白少一 發表於 4-5-2010 05:24 PM

:56:
目下EB只有兩條路行:
2/ 疊埋心水, 執咗間公司佢, 因 ...
白少一 發表於 4-5-2010 05:24 PM

D貨又唔係好賣,邊度有錢"不計成本",唔通又去揾"安信兄弟呀"?,
D貨又唔係好賣,邊度有錢"不計成本",唔通又去揾"安信兄弟呀"?,
vanhelsing 發表於 4-5-2010 09:43 PM

這個問題應該留給他們解決, 不是我們需要考慮之列。
1分錢1分貨, 要利潤高, 成本就要降低, {:2_112:}
你要 好頭, :74:得, 加少少law, 介唔介意 ? :p
1分錢1分貨, 要利潤高, 成本就要降低,
你要 好頭, 得, 加少少law, 介唔介意 ?
bigtomm 發表於 5-5-2010 04:36 PM

佢已經唔平~~我覺得利潤已經好高~!!
對比hottoy~~價錢差不多,質素其他唔講~~就配件就多好多,同埋買套外語片嘅"拉臣"點都貴過港產片嘅"拉臣"掛~~
呢單野佢唔攪番掂,我諗佢都好難生存:59:
1分錢1分貨, 要利潤高, 成本就要降低,
你要 好頭, 得, 加少少law, 介唔介意 ?
bigtomm 發表於 5-5-2010 04:36 PM

好一個1分錢1分貨.............:42:

可是現在是EB級定價, 威龍級(可能也不如)質素囉。
同埋其實佢隻步驚雲都係不過不失渣~~頂龍只可以算中上,值70分~!!
只係佢終於出度,大家先覺得好~~
我最近攞ht隻t-800,起碼值90分~~差不多嘅價錢~~唉:ar:
T-800 係極品
頭像被屏蔽
耍到我地咁,EB 才是詠春高手
shockerrider 發表於 4-5-2010 05:46 PM

請問關詠春咩事哩?:74:
今次真係做得好好WOR!!!
HT 質素已經唔係好好  有七八成已經當交左功課  同埋時間唔會遲   但講差  說實話一定好過 EB 好好多  EB 唔 ...
Artoo 發表於 5/5/2010 05:44 PM

我認為ht已經好穩定,密密keep住有新野出
狼人,戰狼300,T800一直都係有驚喜
起碼唔會淨係比個色都未上好的頭你睇就叫人去訂,
無臨時修改的話基本上同睇官圖睇門市display果隻一樣
最重要係四個月鬆d有貨攞呢下好~
又唔需要叫人執咁嚴重GE, 經過今次, 咪等大貨出, 好既先買LO