Toysdaily 玩具日報

查看: 15554|回復: 74

[分享討論] 聶風新消息

啱啱收到eb電話....佢話5月中會有新聶風頭. 拎左0既朋友可以到時換貨. 未拎0既可以等月中先拎....今次eb真係做野了....大家可以安心....相信bill兄都覺得今次好有問題......做到野大家都開心....
啱啱收到eb電話....佢話5月中會有新聶風頭. 拎左0既朋友可以到時換貨. 未拎0既可以等月中先拎. ...
heewing 發表於 1-5-2010 03:20 PM

拎左0既朋友可以到時只換頭就好. 免得未拎嘅買了"二手次貨"。
最好可以連個body都換個新的:34:
新頭? 有什麼唔同?

做得好ar! EB!知道有問題,默默地去補鑊,勿論新頭效果,support~!:71:
讚好!希望到時似番D亞伊健個樣就好la........:71:
做得好ar! EB!知道有問題,默默地去補鑊,勿論新頭效果,support~!
takeshi 發表於 1-5-2010 04:01 PM

yeah!!! support eb!!!!
未出佢自己check貨都知有問題la, 強行出貨, 想混水摸魚 .....:45:

最後狂被人xyz, 唯有補鑊, 最可惜是浪費了 Y J 大師一番心血.
"希望"這兩字又又又出現了....但絕對係好事....聶風未到時,我重打算訂葉問時入一年會,e+又令我要停停想想....等新頭再說,加油EB...
甘我就放心
咁都好.................好在未去拎.........:42:
E記起碼都有做嘢了~~比個GOOD你~!!!

希望D次貨風師弟唔好發去海外啊~!!
如果我收到果只係次貨風師弟,實行飛過香港燒佢間鋪~~!!

anyway好開心E記今次肯補鑊,令到大家都有只高水準嘅風雲玩~!!Like~!!
今次都算反應好快~good
:71::71::71:
好開心呢間公司仲有D良心,我對佢地仲未放棄~~