Toysdaily 玩具日報

figma報價區(pls update)

你幾點見到有架? 尋日我經過皆汪 唔見有黃泉...
reklawspets 發表於 30-5-2010 02:41 PM

晩上七時多...
頭像被屏蔽

rider昨天在mk"唔理三七廿一"買...3魚找1雞....
聽說cut單cut得好勁~

黃泉....大貨聽說星期一先到....
昨天見最平$24x...但好快冇嗮~
rider昨天在mk"唔理三七廿一"買...3魚找1雞....
聽說cut單cut得好勁~
pl_21 發表於 30-5-2010 05:08 PM

隻rider就算代理唔cut都唔會好平, 批得仲貴過大部份日本購物網的預訂價.
頭像被屏蔽
[live]
灣仔社團 有figma 黃泉 $24X
reklawspets 發表於 30-5-2010 05:34 PM

good news
冇啦,今日行晒旺角,只有船仔有貨,不過$@(*......我等星期一算...

仲有rider度度都#%),的人真係痴晒線,如果以後都係咁,我估我真係要放棄figma的玩具....
我想問下而家K on律係咪係信餓仲有好多貨~?
諗住聽日出去買
冇啦,今日行晒旺角,只有船仔有貨,不過$@(*......我等星期一算...

仲有rider度度都#%),的人真係痴晒線,如 ...
riverboa 發表於 30-5-2010 08:13 PM

omg...
我想問下而家K on律係咪係信餓仲有好多貨~?
諗住聽日出去買
ballj 發表於 30-5-2010 08:26 PM

right
唉...kai 的...
我依家先知k-on 對 f/sn 個差距有幾大...
今日見到rider 上到#*) (信?)都有...其他都係#$*
k-on 律 相對之下見到最平#!) (皆?)
= =" 唉...點入手呀大佬...
有冇人知 rider 幾時會返貨...我諗我#)) 就會大出手
唉...kai 的...
我依家先知k-on 對 f/sn 個差距有幾大...
今日見到rider 上到#*) (信?)都有...其他都係#$ ...
我是食物 發表於 30-5-2010 08:51 PM

rider佢貴係因為唔夠貨派,好似黃泉一樣

我估主要原因可能係大貨未到既關係?
剛上日本的網購站看過, 隻Rider一係品切, 一係賣五六千羊,
打到嚟嗎?
我好彩! fri 28/5 響in's 3魚找1 ! 入到 rider......

遲d隻黑saber會唔會都係咁 !! omg.....

睇黎唔止 1)robot魂web限定; 2)神姬; 3) PVC figure.....連 figma 都要睇緊d去訂la.....

物X都要訂 !!! 我 @#^!*XZY@!&#(!&
嘿...原來是因為今趟來貨少...失策了...(=w=.)"

逛數字場時又不見有, 偏偏要在我逛旺角的時候才上架...這個機會果然不是屬於我的...:56: