Toysdaily 玩具日報

figma報價區(pls update)

回復  goodies

光是這個理由已經足以要我去一趟灣仔了.
手榴蛋包飯 發表於 31-5-2010 02:52 PM

thx
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  goodies

光是這個理由已經足以要我去一趟灣仔了.
手榴蛋包飯 發表於 31-5-2010 02:52 PM

rider 係wc 入手 @((....
= =" 過一次冇海就冇左2草
咁姐係#!(....同市價差1草多d...
rider 真係呢
好彩都入到手....
= =" 其實rider係唔係唔會返貨嫁la?...日本果到 到到 都品切...
岩岩收到老友電話 188 賣 rider 39
reklawspets 發表於 31-5-2010 05:47 PM

= =? 39<- ?
唔明...
係唔係sold out 咁解?
定價錢黎?
剛於煙屎入手Yomi, 23星,
賣出兩盒後,已更新至24星,
見存貨仍有十盒左右。
同場發現Last one rider 售32星,
免得過海即時科水。
報告完畢。
PS:星者鍵盤上某數字
頭先一發發入左黃泉二魚七找少少
算係咁,真係唔明呢期figma隻隻都咁貴,同上個月差咁遠gei?
頭先一發發入左黃泉二魚七找少少
算係咁,真係唔明呢期figma隻隻都咁貴,同上個月差咁遠gei?
frankieccc 發表於 31-5-2010 08:19 PM

上幾個月D都賣唔去,老闆們一怒之下入少D貨。
(個人意見。)
攪乜鬼黃泉又話有大貨到,今日到旺角又係見唔到有乜滯......:56:
攪乜鬼黃泉又話有大貨到,今日到旺角又係見唔到有乜滯......
河東司 發表於 31-5-2010 08:24 PM

煙屎二樓見到有。
上幾個月D都賣唔去,老闆們一怒之下入少D貨。
(個人意見。)
Hikari 發表於 31-5-2010 08:24 PM

不如話佢地白痴,以為係菲特就一定會炒到上天,個個入一堆又收收埋埋唔放出黎,一開始兩隻都二魚以上,賣賣下發覺唔對路,四圍都係貨,完全冇人搶,到最後做成減價戰至而家好像最低160校服版....唉....
搭單問︰邊度有得訂真希波?  
20who見到得一度4魚8...唔好去搶:31:
不如話佢地白痴,以為係菲特就一定會炒到上天,個個入一堆又收收埋埋唔放出黎,一開始兩隻都二魚以上 ...
riverboa 發表於 31-5-2010 09:41 PM

老闆之苦。:shiny:
聽說130的仍堆滿山。
黃泉大貨幾時會到??
老闆之苦。
聽說130的仍堆滿山。
Hikari 發表於 31-5-2010 10:09 PM

= ="130 是價錢吧...
其實也是呀...
4~5算的 貨多數沒人氣...
真是一隻也太多...
但max.f 佢地一個月3隻, 實有一隻冇咩人氣or大配角or 頭部轉換...
有fd同我講馬安山有一間 佢地賣le一類貨隻隻都差5多1魚有找...

玩具舖見d貨多人要一定+多d黎填差額...

但今次少貨得太過份吧,....
價格跟限定差不多...
上一次白saber 入手都係4魚到...