Toysdaily 玩具日報

figma報價區(pls update)

小憂 sold $40x in mk
red saber sold below $1000 in mk///
red saber sold below $1000 in mk///
吉野凜花 發表於 25-7-2010 05:21 PM

咦?為什麼我今日沒看見...
今日看見2魚3的小澪和魚7草8的黑Saber.
唉.............:42:
今日看見2魚3的小澪和魚7草8的黑Saber.
唉.............
手榴蛋包飯 發表於 26-7-2010 00:00

這樣下去可能會入黑SABER:35:
請問一下, 我都知有D 耐, 隻Saber Lily figma (送PS2 game個隻) 而家仲搵唔搵到? 大約幾錢到?
請問一下, 我都知有D 耐, 隻Saber Lily figma (送PS2 game個隻) 而家仲搵唔搵到? 大約幾錢到?
saihttam 發表於 26-7-2010 04:32 PM

PS2?  唔係PSPgame黎架咩? 我記錯? @@
saihttam 發表於 26-7-2010 04:32 PM

連GAME你預要800UP
齋FIGMA正版的話估計都要近600了
200樓下個D睇都唔好睇
PS2?  唔係PSPgame黎架咩? 我記錯? @@
riverboa 發表於 26-7-2010 06:52 PM

大大沒有記錯, unlimited code有被移植到PSP的, 但在那之前則從街機移植到PS2, 而Lily就是當時PS2版的特別版同捆物~
連GAME你預要800UP
齋FIGMA正版的話估計都要近600了
200樓下個D睇都唔好睇
luciferdark 發表於 26/7/2010 19:12

請問大大 "200 樓下個D睇都唔好睇" 係點解ar? 如果見到D 人話 300"廠版", 咁又ok ng ok 呢?
請問大大 "200 樓下個D睇都唔好睇" 係點解ar? 如果見到D 人話 300"廠版", 咁又ok ng ok 呢?
saihttam 發表於 26-7-2010 09:43 PM

呢隻高質廠貨極少, 有都唔會300蚊, 你見到300或樓下個D係老番, 質素好到送俾你都唔會要
lily 的話,信鵝地庫hxt line早排仲有隻擺出來,8魚找1,唔知賣左未
想請問一下大家
紬FIGMA的二次出荷係幾時丫:64:
想請問一下大家
紬FIGMA的二次出荷係幾時丫
五花腩 發表於 27-7-2010 01:06 AM

【2010年7月納期確定商品】
7月26日(月)GSC出荷
マックスファクトリー 「figma 琴吹 紬 制服ver.」【2次出荷】

http://www.figma.jp/info/info.html
想請問一下大家
紬FIGMA的二次出荷係幾時丫
五花腩 發表於 27-7-2010 01:06 AM

巴打宜家入左邊幾隻?