Toysdaily 玩具日報

figma報價區(pls update)

最平mio今日我只見一盒, 不過其他都是$ @%x - @(x 左右
而且有一定數量既貨, 因為我見有好幾間店都有賣
各位大大你地好! 我想問下NENDOROID既文化祭 課室適唔適合用係figma K-ON到嫁。Thank you
各位大大你地好! 我想問下NENDOROID既文化祭 課室適唔適合用係figma K-ON到嫁。Thank you
aesopw15096 發表於 16-7-2010 21:11

大大你之前咪開post 問過囉,不過個post 被版主移左去主版,有大大詳細回答左
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-132290-1-1.html
発売月2010年8月に変更
マックスファクトリー 「figma 田井中 律 制服ver.」【2次出荷分】
マックスファクトリー 「figma ティアナ・ランスター バリアジャケットver.」

8月25日(水)発売開始に変更
マックスファクトリー 「figma ブラック★ロックシューター」

http://www.figma.jp/info/info.html
BRS要等多一個月:help:
good ,反正我下個月先有工開,佢今個月出用乜俾人搶哂:73:
発売月2010年8月に変更
マックスファ&#124 ...
吉野凜花 發表於 17-7-2010 12:24 AM

唔知算唔算係好消息
起碼唔會一次過7月買咁多野~
唔知MUGI會唔會改時間?
報告~
彥匙點:
小澪  2魚3草8
黑Saber 魚8草8

以上~
mk sino

red saber,$5xx-$8xx
mk sino

吉野凜花 發表於 21-7-2010 11:12 PM

$5xx red saber 是否不連game?
mk sino

吉野凜花 發表於 21-7-2010 11:12 PM

為什麼差距會這麼大...:(
想問一下現在那裡還有唯的figma買呢?

如果冇的話, 9月還會有機會有店子再入嗎?(畢竟已經是2次了...
想問一下現在那裡還有唯的figma買呢?

如果冇的話, 9月還會有機會有店子再入嗎?(畢竟已經是2次了...
多啦A貓 發表於 22-7-2010 09:04 PM

有是有啦, 但全都是火少價...
3魚7的價格大大能接受嗎?
$5xx red saber 是否不連game?
findingsaber 發表於 22-7-2010 12:11 AM

前晚係$%)) red saber figure only, 連game係$*((, 不過係有訂先有, 冇現貨.
昨晚有現貨, 但已是$(((, 而且好少, 今晚去可能冇, 又可能好貴, 因為今次 red saber 冇行貨, 所以好多game舗都冇得買,

回復 329# skyline34

[ $%)) red saber figure only ]
請問brother 在哪裏見到?
還有沒有貨? ~~~因本人想明天去入手 ~~~
Thx a lot ~~~ ^^