Toysdaily 玩具日報

查看: 23192|回復: 28

[玩具報告] FSS VOLKS IMS 1/100 黑騎士 開盒圖

上次無訂到 Bang, 點知後來現貨好貴, 無入
今次有訂, 都要$9xx........
砌五星嘅經驗, 僅限wave同volks嘅模型(非首辦), 當年有如置身地獄, 高低差, 夾口大, 關節差, PC膠鬆.......
好明顯, 我係食bandai 嘅奶水大

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
讚好!!!
wait for your finish report.:71:
Hope this new kit is better than the old one.:67:
:71:
期待完成品!!!
咁贵????!!!!!!!!!
我好想知...當年有如置身地獄, 高低差, 夾口大, 關節差, PC膠鬆...的問題是否已經沒有了???
我好想知...當年有如置身地獄, 高低差, 夾口大, 關節差, PC膠鬆...的問題是否已經沒有了???
warxv 發表於 28-4-2010 12:57 PM

根據模型裏@ふたば某日本人的post, 素組都不錯的(圖來自那網站)
:Q五星素組會是一件浪費事
黑騎士..正~
不過我喜歡隻THE BANG多D
Thx sharing!  :

Is it "hidden edge" for the parts?  :)
回復 8# redfish
又真係好似幾好,可以考慮考慮.
回復  redfish
又真係好似幾好,可以考慮考慮.
warxv 發表於 28-4-2010 02:23 PM

不過一盒模型成1k港元, 都幾貴
五星..:71:黑騎士GOOD
回復 14# redfish
係好貴呢!所以先問清楚才考慮出手.
如果同樣花1KG.K同模型我都係喜歡模型多D.