Toysdaily 玩具日報

查看: 14705|回復: 58

一個華堡餐一隻的群雄動...

見到某擺街邊大特賣... 一個華堡餐一隻...

斷空我 & 斷空我籮華...

兩代合照...

好多人都話新不如舊... 但個人認為隻Nova都唔係太差姐...

俾錢果陣豉油婆話過兩日有多兩款返喎...

呵呵呵...

小櫻上
......擺街邊大特賣?(=w=.)

最初推出時我是很希望推出新星斷空我的aggressive beast mode...
及後看見曾展出那個和R- Daigun令我很高興, 結果現在群雄[動]竟然沒消息...:56:
吉吉宜家都有好多款群雄大平賣,都賣左成個月有多,5草唔使
......擺街邊大特賣?(=w=.)

最初推出時我是很希望推出新星斷空我的aggressive beast mode...
及後看見曾展出那個和R- Daigun令我很高興, 結果現在群雄[動]竟然沒消息...手榴蛋包飯 發表於 27-4-2010 04:06 PM

超滯銷, 勁跳樓, 會繼續出至奇
擺街邊?
唔會跌穿三草呱
老老實實,呢個系列真係出得個唔太好,
隻隻都四四方方,好硬。係得隻斷空我、天威、戰國魔界神見得下人(隻超重神好似幾好,我冇仔細睇)。

講「動」,每隻都邊玩邊甩甲,有時又俾 D甲頂住,相擺多個 pose 都難。

對我o黎講,佢o既最大好處係儲角色,不過依家條線死埋........
華堡餐點賣?
兩個big mac 餐得唔得換到?
我朋友話,貧窮動真係扶貧之作,點扭都得,唔使愛惜,新年時對拜年細路仲有如AT力場一樣,保護收藏品,很強很偉大...下刪幾百字
華堡餐點賣?
兩個big mac 餐得唔得換到?
我朋友話,貧窮動真係扶貧之作,點扭都得,唔使愛惜,新年時對 ...
fadeasho999 發表於 27-4-2010 04:38 PM

兩個特價Big Mac餐可以買一個華堡餐仲找翻一蚊...

呵呵呵...

小櫻上
回復 7# fadeasho999

我完全想像不到有此作用...:64:

回復 3# 玩具宅人

對啊. 另外在紹慢地庫也在賣華堡餐價格...
價格還維持在3位數的, 除了吸塑包裝的數隻韋基利, 就只剩下Gravion(魚2草)了...
嫌鬆可以痴死d甲或者加d筆地整緊佢
四草野不痛也不癢丫
我買左樓主個兩隻 + 超重神…太抵啦!
我買左樓主個兩隻 + 超重神…太抵啦!
乳豬仔 發表於 27-4-2010 05:16 PM

超重神邊度有賣?
回復 12# 乳豬仔

推出Gravion又不推出Sol Gravion, 太可惡啦!XD
回復  乳豬仔

推出Gravion又不推出Sol Gravion, 太可惡啦!XD
手榴蛋包飯 發表於 27-4-2010 05:29 PM

God Gravion 都唔多覺邊度有賣