Toysdaily 玩具日報

[其他] 我又貪平一入群雄動

人+甲.............夠買e+既半盒revoltech
11套甲好似是last了,19同21甲好似仲有幾盒

第1次買群雄動,狀似macross係可以發揮其可動body優點的頭幾隻了
未開黎玩,但要彈的同之前其他大大所說的.............配件太少,另如非跳樓真係唔抵入

照片 001.jpg
照片 002.jpg
不過群雄[動]MACROSS系列好似都沒有完整的群雄[動]骨架
:77::77::71:
super discount now !!
群雄動入手以來, 都無買過一隻marcoss, 因為角色唔like,

而且山口式之前個d已買左(不能變個隻), 所以免疫:34:
禮拜日係肥趣見到隻戰國魔神都幾抵玩, 不過最後都係忍手唔買..., 專心玩 SHF 算了...
群雄動入手以來, 都無買過一隻marcoss, 因為角色唔like,

而且山口式之前個d已買左(不能變個隻), 所以免疫 ...
馬仔 發表於 16-3-2010 05:58 PM

但11b產品較少
禮拜日係肥趣見到隻戰國魔神都幾抵玩, 不過最後都係忍手唔買..., 專心玩 SHF 算了...
Englishman 發表於 16-3-2010 06:29 PM

又唔見你去shf 區吹下水
頭像被屏蔽