Toysdaily 玩具日報

查看: 6271|回復: 11

[分享討論] Hottoys Ironman 系列點解唔出 奸角Iron Monger? 唔受歡迎?

Hottoys Ironman 系列點解唔出 奸角Iron Monger? 唔受歡迎?
Hottoys Ironman 系列點解唔出 奸角Iron Monger? 唔受歡迎?
tit129 發表於 24-4-2010 04:34 AM

太大,太貴 :30:
太大,太貴
Gretzky99 發表於 24-4-2010 09:23 AM

x2; :31:
4k 你買??  最後隻土炮版都好似失了蹤??
4k 你買??  最後隻土炮版都好似失了蹤??
RRAAYY 發表於 24-4-2010 10:55 AM

Yup! I remember that 土炮版, the sample looks OK! However, the company disappear....sigh!
個人認為
有條件玩家當然寄望出la
但係hottoys利益出發, 出呢隻野冇乜利潤
係會有市場, 但係因太大同定價關係都唔係一定有太多人會買
俾佢梗係寜願改下mark vi 個模出戰損, 買ge人應該同買monger ge人差唔多, 搞多d花神可能毒到多d人去玩hottoys, 好過重新由0開始整隻野出尼, 難整又唔會話多左客

好似e+ mark vi, 未到mark vi我都有d心郁, 只係因為佢條腰同手臂d子彈.......
好想HT可以出埋Iron Monger
頭像被屏蔽
I would like them to make it but I think it harder to make a figure than a vehicle...
頭像被屏蔽
其實batmibile都好大架 , 幾貴下 , 都賣晒呀... !!
夜星閃 發表於 26-4-2010 05:39 PM

Batmobile 係主角, 而且2集 Batman 都有出和大家都已經買咗Batman, 吸引力比 Iron Monger 大好多, 況且 Batmobile 現貨都賣咗好耐.   

加上Batmobile 都開發咗好耐, delay 又 delay, 我怕 HT 都未必短期再有大件 product.
姐係邊隻???????