Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 阿琳…我的初戀??

如果是同期, 當年我係喜歡安達充多過高橋留美子.
由第一次睇漫周 "美雪,美雪" 就覺得好睇過 "相聚一刻"
不 ...
DIG 發表於 23-4-2010 06:20 PM
I like both of them! :$
回復 1# warxv

TV版的眼珠設定好似是藍色的, 漫畫版才是黃色。
阿琳亦是我最喜歡的女主角,記得有一集阿當比人整蠱,扮有人暗戀佢,最後扮暗戀佢既女仔失約,阿琳為左阿當面子,扮左個女仔去赴約,個時我睇到眼濕濕。亦係個時佢成為左我最愛女角!(第二係美沙,第三係明美,最後先係小忌廉)
DIG:
我就不大喜歡安達充的作品,不過身邊的朋友就同你差不多喜歡安達充多一D.

14兄:
...吓,你都招惹了咁樣的女性朋友??
兄台,祝你好運...

大姐姐:
THANK YOU!!我見到綠髮就想到是動畫版了,好在有你提醒.
但係咁今次咪有D混合版??

wpc:
如果我排,第一是鮎川圓,第二是阿琳...之後好像沒有了,原來我唔算花心.
仲係等緊亂馬中...:o

阿琳都想買,但而家好似炒價咁..
:handshake:
我知錯了...我知我未核對清楚資料就出POST係我錯...我只係想改正一下個POST,TD玩足我15分鐘,用EXPLORER就不斷的彈出,用GOOGLE就對唔到位...下次會對清楚先出POST的了,一定唔會再修改!!

呂品器:
希望快D有消息啦.最緊要出D配角,只有亂馬就太悶了.

ZIN:
THX!
good job:71:
Support. She is my love too.
呢隻我到依家都未見過,
如果見到,我向來唔玩女 figure,都會認真考慮入手。

尤其睇完你介紹。
warxv兄 : 我嘅第一女主角都係鮎川圓,當年高田明美嘅插畫真係好正.
十分喜歡鮎川圓果種冷豔.
:71:
睇完warxv兄既post…本來都想講下阿圓…
睇完你個blog…我都係唔好獻醜…
原來你都喜歡阿圓…原來咁多大大都喜歡阿圓…

高田明美既人設真係為好多作品綿上添花…

咦?我無講隻玩具?
阿琳…我普普通通啦…可能當時太細個啦…
高橋留美子作品,最喜歡都係亂馬同人魚之森系列。
初戀呀:35:

講返隻figma...如可多一個正面的開心樣就好了.....不用像現在只可側面
OT一個...  我又真係唔記得初戀係邊個...