Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.10~~~不完全的力量~~~Gills

引用 :    Gills 的戰鬥方式相當野性~~~武器亦相當尖銳及生化~~~此設定明顯是向前輩亞馬遜致敬~~~分別有 Gi ...
toshiya1107 發表於 24-4-2010 10:12 AM
唔係咁~~~係用腳踭鈎爪由上而下鋤落敵人膞頭度~~~再係心口加一腳~~~:)
你啲圖好" crossover " 吓~~~小心呀朋友~~~:(
仲未buyT3T
Your repoert is so detail & the photos are also "Great"!!!:52:
又係向大家謝帖時間啦~~~~~~請恕小弟未能一一回覆~~~多謝各位曾支持的朋友~~~:)
好快又會到下一個 volume 啦~~~日日係度影相UP相溫書出帖~~~學德哥話斎真係幾奢侈~~~:(不過自己鍾意攞黎賤就無得怨~~~:DD
some 兄,
乜唔係打完暗神就完喇咩?

仲有兩集unknown ?

我冇睇過o既?係咪TV版o家?
some 兄,
乜唔係打完暗神就完喇咩?

仲有兩集unknown ?

我冇睇過o既?係咪TV版o家?
Garycharm 發表於 25-4-2010 10:05 AM
四十六集只係打低咗闇神~~~令回收 Agito 力量失敗~~~但無消滅到佢~~~不過其實可以做埋 ending 啦~~~:78:跟住有少少"Hey"到五十一集~~~出多兩隻上級 unknown ~~~又打多次闇神~~~但最係又係無消滅到佢喎~~~:( 可能要遷就電視台下期播放時間表啦:(不過最後一集幾好睇架~~~:)
分享得好正,我都好like Gills
雖然唔鐘意 gills, 但good post:71:
四十六集只係打低咗闇神~~~令回收 Agito 力量失敗~~~但無消滅到佢~~~不過其實可以做埋 ending 啦~~~: ...
Somebody_Ex 發表於 25-4-2010 03:50 PM
我最鍾意 Agito 佢尾二果個形態,希望SHF出埋啦!

:shy:   再貼一幅支持一下先....

保持水準,心機之作:71:,實朴:73: