Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Robot魂 交響詩篇 Spearhead SH-101 (Ray Beams Use)

我想問樓主你呢D   ROBOT魂STAGE一個係咪好貴:?
我想問樓主你果D    STAGE係咪ROBOT魂專用:?
一個係咪好貴嫁:?
thx for the report~~~我都入左~~~不過覺得好似冇之前lfo系列d機体整得咁正咁~~~上色問題~~~可能是錯覺吧 :DD 劇場版呢2隻被秒殺~~~~:die:
me想睇下佢幾時出spec-3
我哩個透明魂STAGE 3.0 係一盒有3個、而且用喺SHF或其他咁上下大size的玩具都ok.:love:

係咪好貴...你哩個問題在問價區問、會好d...Sorry
我哩個post 不想被移走所以在此不談價錢同不便評論。:(  見諒!

所以請你在問價區出post 問, 我會盡力解答。Thanks!:61:

我想問樓主你果D    STAGE係咪ROBOT魂專用
一個係咪好貴嫁
manlok 發表於 23-4-2010 09:37 AM
哩隻ok啦唔會太膠可能我影得差、當然魔鬼魚係LFO 中整得最好!

thx for the report~~~我都入左~~~不過覺得好似冇之前lfo系列d機体整得咁正咁~~~上色問題~~~可能是錯覺吧 : ...
黑色三連敗 發表於 23-4-2010 09:43 AM
哩隻ok啦唔會太膠可能我影得差、當然魔鬼魚係LFO 中整得最好!
taken 發表於 23-4-2010 02:51 PM

devilfish 同 the end 我都好滿意~~~不過呢隻可能有對比~~~變左差d~~~可能又冇滑板玩啦~~~:)
睇完你個post同d相,想睇套動畫,好post.
我反而少安塊滑板玩:(     成日覺得佢地背部都有噴射器可以飛:66:

devilfish 同 the end 我都好滿意~~~不過呢隻可能有對比~~~變左差d~~~可能又冇滑板玩啦~~~
黑色三連敗 發表於 23-4-2010 04:18 PM
我想要維娜基娜

兩部機體都是普通發售讓人很高興!是因為駕駛員的人氣吧?

至於KMF與LFO嘛, 本來最大分別是一個會飛一個不會, 但可惜R2的KMF不安份守己...
即係邊隻?

等緊哩3部出

我想要維娜基娜
fourson 發表於 23-4-2010 04:29 PM
回復 27# taken

維娜基娜是F91裡面的MS...(=w=.)
西西里駕駛的那部...
我仲以為係LFO 唔怪得個名咁熟啦

我都等緊維娜基娜:52:

回復  taken

維娜基娜是F91裡面的MS...(=w=.)
西西里駕駛的那部...
手榴蛋包飯 發表於 23-4-2010 04:39 PM
出左LA咩只野~點解我總未收到電話咖~