Toysdaily 玩具日報

toysdaily新移民報到專區!!大家留個名啦!!

UncleGongGong (a.k.a Uncle公公) 報到
多倫多小隊一員

主打: soc, pinky, tomica (特別係巴士同貨車), z & zz gundam
雜玩: lego, sd gundam (model & 扭旦), 1/150 屋及車, hguc...
心大心細中: 聖衣神話 - 神鬥士
原來都玩緊好多野... :$
not many bigbig show up here jar wor, how come?
name:mikemike
play:女figure,女盒蛋,女扭蛋,少量機戰PVC,海洋堂Revoltech
前玩具帝國少尉,依家重新起步o既新仔"C仔07"向各位大大報到!!!!!!!!

至愛打WE,打Zelda,睇波(曼聯輸o左波......心情好down.......)

主力收聖衣神話,次要Star Wars & MGS Kubrick!!!!!!!

請多多指教!!!!!!

ps:新版o既介面超讚!!!!!!!!謝工作人員o既付出!!!!!!Thz!!!!!!:loveliness:

:call::call::call::call:
比返個a/c我 :call:
darthvader77 報到!
聖衣神話,少少sic, star wars 等等..........
小弟係~天,地,人渣古:(
收藏最多係渣古......:call:
主要係高達SERIES:loveliness:
收集SD蛋,SOG,HMS扭蛋
HCM-PRO
GFF
聖衣神話(ONLY 五小強)
特別好玩的扭蛋(不定:unhappy:)

個個月都用好多,所以好窮:Q
最強男爵番黎啦:he:
寅次郎到∼!
最愛macross
其次係合金魂,
新世紀合金
brave 合金
MAX 合金
神話
BT 車
.......
:unhappy:
:!:!:!セ都玩

木之本櫻...參上...:)

小櫻嘛...當然係CCS系列啦...:loveliness:

仲有就係Gunpla啦、超合金啦...總之覺得買得過嘅就買囉...:oh:

小櫻上...:)

姓名: Ichigo REPORTING! :)
專玩: Marvel Legends, He-Man, Justice League Unlimined, Star Wars, Bleach, HCM-Pro, Minimates, Egg/Box Anime Figures!
玩咩!!玩咩!!
RIDER..........主攻:裝著:he:
其他............樣樣有D:)
我叫大舊金
鐘意玩合金魂同12吋figure