Toysdaily 玩具日報

toysdaily新移民報到專區!!大家留個名啦!!

在下人稱:"任我行"~  (朋友稱呼"淫餓癢")

喜歡玩"扭蛋", "盒蛋"同"模型"等等......
姓名:damn
專玩:合金,gundam,sic,e&p,guyver,srw等等等等
All kamen rider (hyperhero,DX belt,裝着,mask...), 合金, 12 inch, 扭蛋盒玩, blackjack怪醫figure, corinthian球星,小丸子...etc  

My collections: posted in new TD  玩具櫃forum

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D1

我叫阿緣...原先版名叫wingyin2000...
以前睇多過留言,我本人喜歡高達、變形金剛、超時空要塞、所有勇者系列....請大家多多指教...
我今日都轉左過黎喇.. my name is guy_spider

我樣樣都有玩 d,  靚 + 情意結 + 抵 就會入~
:*:):no::shy::sad:

老C,

到!!!!!
到了la..
終於可以取得自己個大名 :)
原本old site 時lost password..... 用了kctoy 好耐
現重新登記可用第一次登記個名la

haha

my name is kwokching 呀, 多多指教

Ah! ........... :no:
發現一樣o野
可唔可以出玩物女生俾番我呀

大家好~~~
小弟初黎報到請各大大多多指教~~~:(
主攻龍珠同聖衣神話~~
其他セ都玩下...都玩得好雜....見靚o既鍾意就想入~~:shy:總之玩得開心就得啦~~:p
錢亦都有出冇入~~:die:
來自台灣~收藏已美系為主     目前整把收藏整理於自己的BLOG中  請多指教
http://www.wretch.cc/blog/potato2003
我叫allen iverson,以前叫tommy4809
主攻Tomy車,另加Rider、合金魂、牙狼、小量SIC;最近中左山口毒、期待Getter3/帝皇/機動警察2中
無改名
用翻:shy:原罪

主要咩都買d,見靚就買.不過不停減量中.

多數入來吹水和喚醒各大大的回憶.

少放毒多中毒的人上:sad:
報道! 大家好!
玩大路0野-rider, 高達, SOC, 神話, 樣樣都玩D!:(
在下木馬號
最喜歡玩高達的模型:)

無改到名
不過以前成日做CD-Rom
而家要多D講野至得

喜歡玩zoids, BB戰士, 同埋一D覺得設計好特別的玩具
"""望咩呀"""" ...用番佢:D:D:D:D:D