Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

[玩具攝影] IRON MAN 車隊集結~IRON MAN2 3.75"~

0din:
TONY本身為人"低調"可能想試下其他野.

Garycharm:
這一批第一隻入的就是漫畫版了,不過在國內今次未有介紹,之後介紹MARVEL的先出場.

Trowa:
我老婆教幼稚園的,你唔會同佢D仔爭玩具呀,哈哈.
架BIKE真係OK的,可以考慮.

himhimhim74,矢吹丈:
THANK YOU!

無明,ed1978hk,自由之翼,Speeder,山吹老師,roystoy:
多謝欣賞,咁影我都是第一次嘗試,還好你地也覺得OK.

十四兄:
我仍未到手呀!!見口過實物確是好物,不過點都要上手玩過先知有幾正.

越前龍馬:
係囉,線條上MK-III簡單點,好像更吸引!

TD玩具老師:
哈哈,本身只是想送比小朋友的,不過一玩上手就...攔截了那一架,意外的好玩.
靚靚靚:71:
:71:nice photo
very nice~ 12" 我都會等睇完套movie再決定~ 我覺得ht會出好多個版本law~
頭像被屏蔽
:71:
期待6" 系列...
識飛既iron man 都要渣車?:34:
雖然我不認為熨斗人會用得上車, 但那電單車確實不俗.
但我還未看見有售喔.
:71:thx for share ,d車嘎造型都幾正,充滿流線型之外,顏色搭配的幾好。就系好似前面大大话斋好似从来没出场过。:DD(我估系都系系小朋友果度打开市场)
:71:thx for share ,d車嘎造型都幾正,充滿流線型之外,顏色搭配的幾好。就系好似前面大大话斋好似从来没出场过。:DD(我估系都系系小朋友果度打开市场)
Major375,Borbor,x-maniacs:
THANK YOU!

lokia:
HT基本的IV,V,VI,WM應該都會出齊的了,問題只是會出幾多個版本...特別是隻WM,現在的版本未能滿足我呀.

Kimutaku:
我都係,有朋友幫我買左但未去攞.

桃太郎,bond123:
哈哈哈,玩具設定9成以上都是無謂的,明顯是吸引小朋友的玩意,考慮好唔好玩就可以了.

手榴蛋包飯:
那車之前已經在反斗城賣緊的了,咭裝連一個唔多可動的IRONMAN的,可能太玩具你沒有留意.
點解一個會飛既hero要揸車? 怕撞到的路牌?
點解一個會飛既hero要..車? 怕撞到的路牌?

:67: Tony Stark 為人一向比較低調.:DD
第一張相架 2 輪電單車好型
特別係 d 光暗位...影得好有 feel~