Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 必入的Robot魂!! Gundam F91!!

:71:
:71:nice report
Really good bor! :71:  Thanks for sharing.
我都用了GM筆上了線、但用錯左黃色油後脚個三角形、 市面上好似無油同佢原有隻色....

盾就衰在 ...
taken 發表於 19-4-2010 01:57

關於隻黃色, 你買樽黃色 同 ORANGE YELLOW (橙黃). 還惦只要油少少, 你'了' 幾PAT 黃色出黎, 跟住加幾滴橙黃 (幾滴就夠, 自己量).

隻色應該係個隻架啦, 以前手油BB戰士試過

我仲未諗到GM應該用黑色或灰色畫線...決定唔到
係對腳粗左d啫
關於隻黃色, 你買樽黃色 同 ORANGE YELLOW (橙黃). 還惦只要油少少, 你'了' 幾PAT 黃色出黎, 跟住加幾滴 ...
insomniac 發表於 19-4-2010 01:34 PM

我覺得灰線好d
佢對腳好多位都係灰色
我用黑色係因為我冇灰色:56:

F91 我係响戲院睇~~~當時上半場係冒險少女娜汀亞~~~下半場先到 Gundam F91~~~跟住就炒高咗整個系列 F91 模型~~~百貨公司賣 F91 果盒要搭一盒死貨 BB 戰士:78:
你啲相影得好有心機~~~值得學習~~~:)
F91 我係响戲院睇~~~當時上半場係冒險少女娜汀亞~~~下半場先到 Gundam F91~~~當時重新興起炒高&#2165 ...
Somebody_Ex 發表於 19-4-2010 02:13 PM

我小時候同細佬入場,以為自己入錯場...
係得WOR!!!
比之前隻V2好好多!!!
頭像被屏蔽
Good wor! :71:
感謝分享~~
F91 我係响戲院睇~~~當時上半場係冒險少女娜汀亞~~~下半場先到 Gundam F91~~~跟住就炒高咗整個 ...
Somebody_Ex 發表於 19-4-2010 14:13

哈哈, 呢招我細個樓下常幫襯既玩具鋪都係咁. 買一隻新BB戰士, 搭一隻 2X - 3X 號既舊野

仲記得當時 F91 模型 差唔多間間百貨公司都 $100, 哎左阿爸阿媽好耐先買到 :(
thanks

關於隻黃色, 你買樽黃色 同 ORANGE YELLOW (橙黃). 還惦只要油少少, 你'了' 幾PAT 黃色出黎, 跟住加幾滴 ...
insomniac 發表於 19-4-2010 01:34 PM
畫左線超靚:71:
有冇未畫線既相?
我見街買都系百零蚊.
抵:$
畫左線超靚
有冇未畫線既相?
我見街買都系百零蚊.

dennistoyS 發表於 19-4-2010 07:28 PM

冇...我仲噴左消光的:36: