Toysdaily 玩具日報

查看: 5280|回復: 17

[影片] 通天奇兵 (The A Team) 電影版

通天奇兵 (The A Team)
導演: 祖簡納漢
主演: 里安尼遜,畢利谷巴,沙杜高柏,昆頓積遜  
日期: 2010-06-10

一群從越戰退伍的真英雄──水牛、鈍胎、喪榮、霹靂仔,向來嚮往自由自在的冒險生涯,他們組成「通天奇兵」冒險犯案,解決困難,只要價錢合理,誰都可以請他們出面幫手,毫無代價地為正義戰鬥!四名「通天奇兵」各有強項,首次在銀幕上大顯身手;這次隊伍又接下連場不可能的驚險任務,驚天動地刺激震撼場面一觸即發!

嘩嘩嘩, 竟然有電影版, 開心死了, 萬分期待呢~~~~~~唔知係咪原班人馬呢??

不過後生的, 應該唔識他們了~~~~~~

我最深刻係"水牛史約翰", 鈍胎係T先生, 喪榮都唔係好喪啫.....霹靂仔勁靚仔, 基本上, 他們無所不能的~~~~~
:handshake:當年亞記播我集集追架...

http://www.youtube.com/watch?v=z93AADd2Dpo

http://www.youtube.com/watch?v=kM0ypzvuphg
通天奇兵 (The A Team)
導演: 祖簡納漢
主演: 里安尼遜,畢利谷巴,沙杜高柏,昆頓積遜  
日期: 2010-06- ...
Quentin 發表於 8-4-2010 12:26 PM

幕後還有可能原班人馬

如果演員就無可能,飾演水牛& 霹靂仔的演員,於90年代因病先後離逝
呢套劇個音樂仲記得。
電影版

香港好似暫定6/10上畫

來個80年代回憶先:34:
http://www.youtube.com/watch?v=_MVonyVSQoM&feature=related
幕後還有可能原班人馬

如果演員就無可能,飾演水牛& 霹靂仔的演員,於90年代因病先後離逝
williamhychan 發表於 8-4-2010 08:49 PM

ooh.............:o
電影版

香港好似暫定6/10上畫

來個80年代回憶先
williamhychan 發表於 8-4-2010 11:46 PM

好正呀~~~~:* :* ~~~~~~
香港人 發表於 8-4-2010 07:27 PM

:* :* .............好正好懷念呢~~~~~~
我記得 Mr. T 好怕搭飛機:66:,班友好勁,有燒焊工具真係乜都整到出黎:71:
我記得 Mr. T 好怕搭飛機,班友好勁,有燒焊工具真係乜都整到出黎
巴武藏 發表於 9-4-2010 12:24 PM

係, 次次都要扑暈佢先可以"的"佢上機~~~~~!!
初頭聽到話會有電影版, 我仲一廂情願以為一定係Bruce Willis做水牛個角色~
幕後還有可能原班人馬

williamhychan 發表於 8-4-2010 08:49 PM

大大,水牛就真係唔係到:o,不過霹靂仔未死喎:78:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dirk_Benedict
大大,水牛就真係唔係到,不過霹靂仔未死喎
巴武藏 發表於 9-4-2010 05:00 PM

死伙老人痴呆!!

當年佢患cancer消息,我當o左死信
Wiki 寫霹靂仔會係 2010 電影版客串演出:71: