Toysdaily 玩具日報

查看: 23178|回復: 34

[玩具攝影] SHF 分享會精選 vol.4~~~不一樣的古迦 Rising Ultimate

我個名叫小野寺雄介~~~角色設定是前輩五代雄介的代替品~~~在上輯幪面超人Decade 中~~~以諧角型式出場~~~箇真編劇弄人~~~:unhappy:

拍攝劇集的辛酸~~~相信各位朋友都見識過~~~我有時候是一隻甲蟲被人踏上背上~~~有時候是一個沙包~~~有時候是一個儍小子般要週圍走來走去~~~但有型有款就與我無緣了~~~:time: 相反那個"以為好有型"的門矢士就經常發表奇怪金句~~~唉~~~~為何我是那縻命苦呢~~~:42:

但在 2010 幪面超人大戰電影中~~~我有機會揚威了~~~劇情話說我會變成昇華終極古迦型態~~~當我接到劇本時非常激動~~~屈辱終於可以來一個翻身了~~~:$ 但.......原來只是一會兒~~~我就會由暴走黑目變回儍佬紅目~~~~好無奈~~~:o

其實我自己真是很喜歡黑目時候的我呢~~~又帥又有壓倒性力量~~~而各朋友似乎對我的黑目昇華終極型態比較喜歡~~~畢竟舊作古迦實在太精彩~~~令人印象太深刻了~~~不希望這個美好的角色被我拖跨~~~這點我是很明白的~~~:$

後記: 其實小弟無將 Decade 套劇完全睇完~~~亦無睇過 2010 拉打大戰~~~因為好似吸引唔到我興趣咁~~~反而 Double 就集集都追住黎睇~~~相信設定點有型靚仔多變都好~~~編劇功力先係受歡迎GE主要因素~~~好希望日後各特攝動漫製作委員會會繼續以好劇本為先~~~新穎設定為副~~~拍出更多具備質素GE劇俾我哋班哥仔姐仔熱血熱血就好啦~~~~:love:

我都覺得黑目有型啲 :handshake:
唯一我有買而後悔買既shf
:)
support some some
Cool man! :71:

Regret that the QC of Rising Ultimate is not stable................... :42:
:42:Kuuga:42:
好狠o既一個 post:DD
十卜十卜~
支持SOME大!
我入黎支持你lar~~琛哥..
2010大戰好似只有盜版戲院錄果隻,睇到頭暈:30:,未正式有碟,所以應該好多人未睇過,
冇記錯好似5月有碟,到時連埋decade最終完結篇一齊出,所以5月唔止多野玩,都好多野睇
support somesome ^^
紅眼黑眼古迦再現:no:
:71:
我仲諗緊要紅眼定兩set W好:67:
黑眼係型好多~
又話說, 對於呢隻鹿我真係無好感, 好花, 花到唔知比咩反應佢好
講黑金, 都係最普通果隻最靚~

e+d超人, 個個最終型態都係花lee碌, 好似去左夏威夷咁