Toysdaily 玩具日報

查看: 6499|回復: 12

[玩具攝影] 超遲一入 BANDAI 大小姐超合金 Fireball多蘿絲

終于都入到大小姐了!但是超貴的!之前已經有大大介紹過了,我就不多說了。整體來說大小姐還是值得收的。
合金成份高(兩手兩腳,骨架),可動OK,大隻,QC不錯。系fans就記得不要錯過了。
閑話不多說,去相

很方便吶

但太光反而啥也看不見!

格鬥UNIT

卡波拉!

扮靚靚UNIT

飛行UNIT

自護萬歲!

完了。
我都有興趣...
my tiger woman bought this as well.. :71:

Despite of the expensive price, I feel like it's more worth the $ than the figma version.
nice post. thanks~
幾$ ar?{:3_126:}
我當年以為佢係機械初音......
亦估唔到佢係迪迪尼嘅人物orz

扭旦,figma,粘土人就可以玩下,
但超合金太貴了,玩唔起:79:
Looks really impressive bor.:D
幾$ ar?
com1010hk 發表於 5-4-2010 02:33 AM

RMB %×)
好似幾好玩咁:71::58:
終于都入到大小姐了!但是超貴的!之前已經有大大介紹過了,我就不多說了。整體來說大小姐還是值得收的。
...
paowei1984 發表於 4-4-2010 09:43 AM

同figma果隻有咩分別????
大約幾高?幾錢???
Figma同NE隻邊隻抵玩D?:58:
頭像被屏蔽
大約幾高?幾錢???
Figma同NE隻邊隻抵玩D?
KMin 發表於 5-4-2010 01:00 PM

figma可動高D,擺pose柔和D,超合金大隻兼重手,眼可開燈,但擺pose較為生硬;20cm左右;RMB%*);兩隻野各有各好,好難定奪邊隻好D,但是依傢就應該系figma經濟D
大約幾高?幾錢???
Figma同NE隻邊隻抵玩D?
KMin 發表於 5-4-2010 01:00 PM

在下也是大小姐的粉絲,因為只有水貨所以售價比較貴。
在下有略略研究過,可以分大家分施一下
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-122344-1-1.html