Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 我愛媽咪

[分享討論] 求問HT戰狼300,大脾內側,有「蝕肉位」問題!

回復 15# kingofhero

我自己個隻戰狼 大睥位好靚仔...........

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-123967-1-1.html
我果隻有小小   無你呢隻嚴重
不過大家驚ng驚紅布會染色落個body度?
Mind have a little bit but not an big issue..
It still an A grade figure for me..:71:
我想問只需攞個body換定係要成盒去換???

回復 20# pathk

set 哂pose 真係幾煩,又要拆番d頭都配件出黎...

可以叫番ht 下次開盒睇嗎?

回復 21# kingofhero

我都係咁話 不過最大問題係 驚換左第2盒 第2個地方有野
有時係shop黑蚊蚊,加上個包裝反光 根本好難check  點都係要返屋企開左盒至見到問題
{:3_140:}
今日出去換左隻好少少,明天補相

一開始照之前師兄講一樣,一路耍一路開始西面,一邊講隻隻一樣云云.....不過唔係老闆娘招呼我,而係個高瘦無帶眼鏡的....

可能賣得同拎得都差不多無了,只見有3~4盒,頭兩盒就咁目測都唔OK, 後兩盒開埋盒睇,揀左隻好少少走人.....

有問題的及未拎的要快D了, 正所謂手快有手慢無..
影呢d 角度...好似好變態:cool:

炒飯俠兄:
其實你呢隻已經算好好!
我原先個隻真係恐佈到不得了!就算換了,亦只是「災情」冇咁嚴重!
不過,小弟呻的,唔係玩具本身,已係售後服務態度!
明明係有問題,硬係人地去換個陣,就擘大眼,講大話!
死撐話邊係有呀!水口位之嘛!...唔覺呀!隻隻都一樣呀!....好似當係盲既咁!
錯就錯啦!仲撐乜鬼呀!點解唔好的聲氣同人講,對唔住!我俾過第二隻你睇下啦!
其實我地做客既,就係咁簡單!人心肉做!你好相遇,我亦唔會點追究!
係都要死撐!何苦!?
炒飯俠兄:
其實你呢隻已經算好好!
我原先個隻真係恐佈到不得了!就算換了,亦只是「災情」冇咁嚴重!
...
我愛媽咪 發表於 4-4-2010 06:55 PM

我都覺得係態度問題
舊時老闆娘都好好,甚少黑面,batman DX事件之後就唔同了!