Toysdaily 玩具日報

查看: 5333|回復: 25

[分享討論] 求問HT戰狼300,大脾內側,有「蝕肉位」問題!

如題,小弟買了回來,發覺左右大脾內側,有「蝕肉位」!
各位大大的公仔,有否這個現像?是否設計問題?是正常嗎?
有勞各位解答!...
回復 1# 我愛媽咪

i am ok wor @_@
咩叫...."蝕肉位" ???? 有冇相睇睇.....唔係好明:38:
D 胶料縮水?
中左蝕肉菌...........?
如題,小弟買了回來,發覺左右大脾內側,有「蝕肉位」!
各位大大的公仔,有否這個現像?是否設計問題?是 ...
我愛媽咪 發表於 1-4-2010 01:09 AM

我之前攞貨時,第一隻都係有咁的情況,所以我揀了第2隻,如果未夠14日,樓主可以攞返去換果隻...
可能係食肉菌,帶佢睇醫生啦
我果隻都嚴重

可能聽日放假去換

我個隻唔知有冇~~~但唔特別留意,應該唔多覺既~
一係落d (white)blue tap~~~補補佢law:75:
算唔算扯破脫模位?
take it to exchange la
我果隻都嚴重

可能聽日放假去換
kingofhero 發表於 1-4-2010 03:50 PM

呢 D 係水口位嚟喎!
呢 D 係水口位嚟喎!
riderfun 發表於 1-4-2010 05:58 PM

唔理啦, 點都落去試一試

如果佢果d都係咁,就算啦
kingofhero兄:其實你個隻既「災情」已經算好輕!
我個隻爛得更深,個位仲明顯過你!
不過禽晚已經去換左!但很不愉快!
小弟俾個老板娘同個四眼哥哥左右夾攻,佢地猛話的「水口位」係咁!
仲話我個隻已經係好好!但我話睇網友個的一的事都冇!又話QC好好咁!
佢兩個猛話,冇可能,又話可能綱友影相摭左睇唔到!
之後,就俾幾隻我睇,「蝕肉位」情況係有!但明顯係右邊大脾冇事!右邊大脾況會差的,
但比起我個隻已經係好好!....如是者,我要求睇得兩隻先!決定揀邊隻!
當然,我亦做過生意,見佢冇乜客係度,兼且我只係隔住盒來望,毫無阻到佢地做生意或做成滋擾!亦小弟態度亦誠懇,唔該前唔該後!都係想儘快換完就走!(我相信各位大大都會咁)
但佢地即時發出不滿意的『摺摺」聲!加上黑口黑面!又話我根本可以唔換俾你!
小弟登時,真的很難受!...心想,我只係一個普通顧客,只求買一件「正常品」並非要「完美品」!做乜搞到好似我來伸請「綜緩」咁!態度真係唔好!
...好彩唔係大陸,否則佢地一定告我「尋釁滋事罪」!打我一身,再收監!
可能一千幾百在老板的眼中,是不值一哂!根本唔夠佢架靚車,一日入油錢!
但係我地打工仔搵錢好辛苦,梗係希物物有所值啦!所以日後買HT野,真係三思!
kingofhero兄:其實你個隻既「災情」已經算好輕!
我個隻爛得更深,個位仲明顯過你!
不過禽晚已經去換左 ...
我愛媽咪 發表於 2-4-2010 09:42 AM

唔該報料
有無相可以睇下大家果D , 如果大家都係咁就算啦