Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: leonoel22

[分享討論] 玩具是怎樣玩的?

我想這也是真正的樂趣,但現在誰又會拿隻超合金魂作狀打交
leonoel22 發表於 29-3-2010 01:54 PM

我應該就係其中一個!!!!
After finished my 1/48 RX-78, both my son & I really tempted to 帶佢出街!  We both are really 笨招ing & 銀牙ing with it! I know I am really 大唔透:unhappy: But I am so enjoy, 你吹咩:34:
哈哈哈哈....我就係其中一個
sam1984111 發表於 29-3-2010 03:04 PM

X 2~~~~~~~~~ I really do this in my childhood.............. :shy:
I appreciate this way!!!
It is not matter of how you play with toys; it is matter of you have fun with toys.
Do not be too serious about this issue!:78:
攞出黎擺下POST
可合體就玩合體
可穿甲既就玩穿甲咁 law :78:

我可以郁既玩具得好少亦會開黎玩~
:shy: 最近加多左隻買左QB既武器屋如果用樓主既定義我應該點樣去玩出聲同點陪聲效黎玩好呢.............
又是這個問題

左手一部機械人,右手一架戰機,接著配音笨招,銀牙
yugi 發表於 29-3-2010 12:13 PM

x3; 細個我最鍾意咁玩, 最懷念用天威果幾隻空手道, 柔道, 少林拳, 西洋拳機械人對打..到最後, 一隻都無剩.........:(
yes yes

但我多數當神主位咁恭奉,好似佛堂咁...特別係神話,簡直滿天神佛
除左個包裝左後,玩唔夠1日就擺上櫃任由佢生死。:78:
Same to you but most of them I haven't played
限定的話由於唔想佢受到D咩傷所以更加快上櫃,不過最耐玩都係自砌自制的模型
頭像被屏蔽