Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 仮面ライダー剣- 剣崎一真

頭像被屏蔽
佢係日本真係冇野做到咁:56:
同kabuto,dan-o真係冇得比...
=口=.....平成咁多個主角係未見過龍騎主角係其他地方出現......
就算555劇場版都無佢客串......
555主角都係一樣.....
=口=.....平成咁多個主角係未見過龍騎主角係其他地方出現......
就算555劇場版都無佢客串......
555主角都 ...
waialan 發表於 26-3-2010 07:11 PM

日劇周不時都有佢,特別夜王佢仲做好紅既鴨TIM
日劇周不時都有佢,特別夜王佢仲做好紅既鴨TIM
歐比旺.肯諾比 發表於 27-3-2010 07:36 PM

o.......咁就要睇下先.....
不過好想佢地去decade or w客串下....仲有雄介,響鬼叔同天道佢地都無客串過...
不過好想佢地去decade or w客串下....仲有雄介,響鬼叔同天道佢地都無客串過. ...
waialan 發表於 28-3-2010 04:30 PM

小田切大把野拍
少女一百人斬/東京鐵塔/近排睇左套唔記得咩鬼
而且佢講過唔拍幪面超人
以前拍過kuuga也唔想提

響鬼冇留意呢個呀叔@@

水島宏 出名電視劇王子 + 日本最理想老公(情人)
我的帥管家 / 絕對彼氏 等

劍個主角以前好似係拍4仔出身
小田切大把野拍
少女一百人斬/東京鐵塔/近排睇左套唔記得咩鬼
而且佢講過唔拍幪面超人
以前拍過kuug ...
eagooz369 發表於 29-3-2010 01:29 PM

wa..........小田都好串下wor......
等我仲咁鍾意睇佢做雄介tim.....
佢係做得好自然ga.....
天道我都知...佢真係好紅....
但係客串一兩個鏡頭唔駛好多時間牙.....
響鬼叔我係死亡筆記電影版見過佢....
做係地鐵俾奇拿利用,殺死ga國際刑警........
十周年都召唔到佢地黎客串一兩個鏡頭....
睇黎rider係日本ga號召力真係mama....
不過好想佢地去decade or w客串下....仲有雄介,響鬼叔同天道佢地都無客串過. ...
waialan 發表於 28-3-2010 04:30 PM

最後兩集decade劍崎有出過黎客串