Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 瑞記復活節又開倉

有無巴打聽日會去排,買SHF MOMO, 一齊丫
今日(1/4)去左...諗住買隻wzc30th就算啦...
點知30th未見到...就俾我見到一盒mono tone(即黑白/藍白色)既mg wzc...
之後見到佢盒面寫住 pearl xxxxxxxx color...之類...不過寫住2010年出的...
以我所知2005年wzc係有隻會場版既珍珠食的...
但我完全唔知佢而家會再出珍珠色...

唔知有冇邊位大大有呢隻wzc既詳細資料可以話俾小弟知呢?
thxthx:64:
重有無電王裝著?
重有無電王裝著?
mys 發表於 2-4-2010 10:18 AM

得GUN FORM 同劍MODE $!!)
d mono廿隻都無
個死肥仔掃左成15盒以上納多尼
@@那個粉皮幾點去嫁,,聽日我有d想高斯洛/海盜嫁wo,,,佢容不易call夠20個人一開閘就掃哂
回復 81# 神風的清響聲
唔好理佢你現在就去排明天的隊一定買到:43:
叫會場貼張告示"肥人不得內進"攪掂
火都黎埋,得幾盒momo,早講我費事去,好多野賣過街賣....:53:
叫會場貼張告示"肥人不得內進"攪掂
神風的清響聲 發表於 2-4-2010 04:04 PM

我估會場一定唔受理.....驚觸犯岐視條例:ar:

:65:4月1日$12X入手~~

我買嗰時已經喺最後一盒
個盒唔單只扁仲有啲花tim~:42:

不過又真喺平過市價:shiny:..
回復 86# sonia5sze

恭喜 恭喜