Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 瑞記復活節又開倉

頭像被屏蔽
唔記得前年定幾時,隻wing都係一魚八草,今年多件透明parts就二魚啦.....
第一隻pg可能又得十幾盒:38:
沙鴨比又幾吸引喎:43:
各位留意!
佢張單張係話比大家知"一定有咩係賣晒"(頭5-10位排隊之外)
死貨買唔出,又開倉!死貨買唔出,又開倉!死貨買唔出,又開倉...........!永無止境!
:die:
今日開始了, 有幾多大大會去?
頭先去了,真係唔覺有平,可能自己唔想買的東西會平D卦
MG SAZABI 32X
有興趣 不過唔到我買 :oh:
mg wzc入手,但係所謂既3舊水扭蛋竟然1 點已經無哂....

1,有無可能預咁少扭蛋?三個鐘之內無哂?係,咁多火少家,一人人隻WZC加少少野就有,咁都唔係少到咁架....
2,如果無哂你地都應該通知返D客丫!比左錢先講無哂!上次有個男人嘈佢地果D利是一單一封(因為果個男人好似買左好多野,好似會有幾封,比錢果時佢地D STUFF又唔講)之後嘈左好耐...點解永遠都係咁呢?唔通瑞記D人鐘意比人鬧?D野一早清清楚楚咪和氣囉~

==================我是分隔線===========================
WZC大量,獨角MG同GGFN都係,但PG渣古無哂,
有美版龍騎,不過貴.
拉打野都係果D,不過甲斗系腰帶只有HOPPER,唔覺有SHF.
電王裝著都係得劍同槍,肥四好似有少量
入面高達都係可遠觀.....係隻X1暈一舊水有找
thanks info~~
回復 24# zeroeo

:77:thx for info! 哩1, 2日路經去see see先:36:
mg wzc入手,但係所謂既3舊水扭蛋竟然1 點已經無哂....

1,有無可能預咁少扭蛋?三個鐘之內無哂?係,咁多火少 ...
zeroeo 發表於 30-3-2010 07:15 PM

我都買了 Wing Gundam Zero Custom,一樣唔見 PG 版渣古,而一些模型,真係∼∼貴,我家附近的玩具舖都平過佢!而我就是剛好有事要到尖沙咁,才順道去行一行。

另外,我就是要想一陣才想出什麼是  "wzc" ...
估唔到有地方貴過佢...玩狗竟然比佢貴....呢tst果間之嘛...
回復 24# zeroeo

感謝報料!
果然今次開倉還是不太值得特地跑一趟嗎...另外, 安排又是這樣差啊...
但有可能突然推出好東西也說不定, 順道的話去一下好了...
想買沙殺比既人唔洗去了,得十零盒咋一聲無晒