Toysdaily 玩具日報

查看: 10825|回復: 18

[版務] TD你幾時先好返呀!你可是我上網的重大支柱!

關閉 [複製鏈接]
近日夜晚都上唔到TD,然後就熄電腦訓覺,一日復一日,無得上追唔到玩具動態,因我不能經常出去睇玩具,所以好多時都靠TD知想買的玩具出o左,然後去出血,TD有關方面希望你們可以維修一下,好讓我們TD的Fans可以繼續享受以往上TD的樂趣啦!

Toysdaily 速度問題!!

我們的 programmer 已經努力跟進中. 由於 programmer 會不段進行 server 維護, 大家可能會有機會出現暫時不能 connect td的情況.  請相信我們比大家更希望 TD 能回復正常速度. 請會員們再耐心等候一下. 謝謝大家的體諒和忍耐.
頭像被屏蔽
感謝各位版主及工作人員~
造就廣大玩具迷有一個交流玩具o既平台~
儘管近日有d阻滯, 但等待永遠不及TD管理人員既辛勞~
加油~ 支持~
:77:有勞....
what we can do to keep td fast ,pls tell us , we will do it !! :73:
support
支持TD!
what we can do to keep td fast ,pls tell us , we will do it !!
S20081997 發表於 25-3-2010 12:28 AM

大家只要比時間 programmer 做野就可以了. and 多謝大家的體諒.
Support and very appreciated all the hard work!
辛苦晒你地, Thanks.  :77:
thx
..................如果要加個期限...我希望唔會係一萬年..=口=
今日好左小小
都係差唔多, 我就黎頂唔順:53: