Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: eagooz369

[分享討論] 蝗蟲號與黑日(附小小個人感受 注意文長)

其實我老婆同各位大大應該都一樣
1:唔識分邊隻超人打邊隻超人
   其實當年佢買black 比我果時,我有問過佢點幫我訂到隻12吋black 返黎,你又唔識分
   佢就話啦,我知有隻野叫black 架麻,洗咩知佢叫咩名......
   仲話,人地鋪頭有海報,我指住果隻 話要訂,識比錢就得啦。

2.其實我老婆都唔係成日會買玩具比我,佢只會買一D比較貴我自己唔捨得買,
   但知道我對果樣野有情義結既玩具 ( so 我老婆只送過我black 系列既玩具)

3.佢唔會阻我玩/買玩具,但唔可以太過分買太多囉
   佢明白到咩人都有自既喜好,唔係壞事就得,但唔可以過於沈迷
   所以我老婆一向都唔多阻我買玩具,而我一向都甚小雖要偷渡回家@@
好靚:$
唉﹐大大真幸福,我就比人實施經濟配及,要買玩具,生日同聖誕LA,仲要自己比錢,過五佰唔比買....................。點解大大咁幸福咖:63:
唉﹐大大真幸福,我就比人實施經濟配及,要買玩具,生日同聖誕LA,仲要自己比錢,過五佰唔比買............ ...
alan1234 發表於 27-3-2010 07:30 PM

當你有錢時唔好剩係用係自己身上
適時咁進貢一下......嗯....我相信海關都會貪污既
:71:GOOD 不過我銀包一有錢就比我女友見到會充公收歸戶口,所以一有錢係身一定收得好密先得,所以有錢都要諗辦收先得
:63:令人羨慕
本人是70後的人.本人各得shf black出得不錯,我入了兩隻,現出埋電單車,這對配合十分好,但電單車十分貴,好在是之前訂了,如不是就買貴貨了.:71:
大大....請問架蝗蟲號.金屬性份高嗎.???