Toysdaily 玩具日報

查看: 34910|回復: 30

[劇場創作] [新品攝影]SHF 強化外骨骼 之 霞 (上集)

前言:個人冇睇過呢套漫畫,但睇過兩集OVA。感覺係:變態,核突。

以玩具黎講,之前出既零令人非常驚喜;冇腳幼既問題,鐵含量亦令到佢非常好手感。

而家出佢巴打 霞 ;買黎當佢係拉打對手都得。個樣唔似果d生化怪物咩?

造型照:

背面:

惡死大佬手指指

劇場開始:我睇龍虎門大既,第一格,當然係準備開打啦!唔通仲要講點解咩!

零全力一拳揮去,霞只消輕輕掌力一帶,千釣之力散失於無形。

零立時變招,奮力跳起,轉為膝撞!但霞略為欠一欠身,零此招落了空。

「到我了!」霞隨手一個手刀,來勢之猛,零得用雙臂才能接得下,但雙手已經被震得提不起來!

「小弟還有兩下子嘛!能接我一招不敗!再來了!」
(呢招龍虎門叫碎石腳,我睇個盒佢寫叫螺螺螺螺螺螺螺螺...)

零無法可施,再度硬接,但身子已被壓得捲曲。

「好!好!看我的超級撒亞Lamda Driver Destroy mode!」

(多左對角同手㬹支野長左。問你怕未)

「看你能不能接下此招!」

零一直處於苦苦支撐之場面...  

下集,等限定版出左再影 :64:

多謝觀看!
頭像被屏蔽
:71:
精彩, 期待下集...........
多謝捧場:(

眼高手低...  下次希望做得好d...
霞唔係"女"黎架咩?
霞唔係"女"黎架咩?
wlhactl 發表於 19-3-2010 11:44 AM
brother U think a lot la :80:
:77::77::71:
" 我睇龍虎門大既 " :DD:DD
:77::77::71:
" 我睇龍虎門大既 " :DD:DD
:71:
回復 5# wlhactl

霞裡面個魂魄的確係女人,而散自己就雌雄同體。
'我睇龍虎門大既'

Me too, my first 龍虎門 cost me $2.5(嗰陣金牛仲未死) and quit from 老祖宗..:80:
:handshake:.....正...好似睇緊..."武俠小說"....

我有少許印像漫畫係成日打到碎骨爆腸........:ice:
套戲真係好噁心.....:72::72::72:
我都係睇龍虎門果喎~~~:34:
強化系列唔識~~~所以無入到~~~多謝分享~~~:73:
'我睇龍虎門大既'

Me too, my first 龍虎門 cost me $2.5(嗰陣金牛仲未死) and quit from 老祖宗. ...
opr001 發表於 19-3-2010 12:10 PM

我睇我表哥既...  唔洗錢

果陣d公仔書仲係打橫既...  未打直...  :(