Toysdaily 玩具日報

查看: 13673|回復: 27

[劇場創作] SHF劇場 : 黑眼kuuga vs Decade

因為太多Ching都話Decade樣衰同埋玩謝咁多位Rider前輩,所以黑眼Kuuga要替天行道,打鑊Decade:!

Decade : 黑眼,等我用Kabuto既Clock-up攪掂你!:34:

Decade : 變身 ....

Decade : Clock-up ....

Decade : 死未! :34:

黑眼Kuuga : 錭蟲少技:45:

黑眼Kuuga : 仲唔俾我捉住你隻腳! :36:

Decade : 你想點呀:@

黑眼Kuuga : 死啦! :*

Decade : 可惡....! :30:

Decade : 我唔變身都仲有好多絶招! :68:

Decade : 射死你! :53:

黑眼Kuuga : 真係忍你好耐,火都黎埋! :*

黑眼Kuuga : 吓∼∼∼∼∼吓∼∼∼∼∼∼

黑眼Kuuga : 呀!!!!!

黑眼Kuuga忍無可忍, 睇見Decade用d cheap招眼火爆,就係咁整紅左雙眼.....

黑眼Kuuga : 我要打鑊你金呀! Decade!

紅眼Kuuga : 受死啦!:angry:

Decade : 殺氣好大,搾住把劍先...:69:

紅眼Kuuga : 死啦!

Decade : 饒命呀,Ching.....:help:

紅眼Kuuga : 就算我肯饒你條狗命,其他人都唔肯過我。。。。:67:

紅眼Kuuga : Rider Kick! :blame:

究竟世界既破壞者Decade係唔係就咁樣被紅眼Kuuga KO左,要等下回分解。。。。:78:

後記: 今次第一次用PS整相,真係用左好多時間攪,但效果唔算太好,大家請俾俾意見。 

多謝收看:64:
:handshake:十卜~加油
:71:繼續努力
第一張好正:71:
clock up都唔夠做:(
頭像被屏蔽
支持!!!!! 有趣post ~ decade 永遠都是 部分 rider 's 的公敵  :58:
好有劇情~~~:)
試下隻kabuto 都變做decade 腰帶
如果可以退左d stand....就good晒 !!
正:71:
D Photoshop 好掂呀!
我一D都唔識…嗚
試下隻kabuto 都變做decade 腰帶
destiny 發表於 16-3-2010 10:02

可以點做?? :@
如果可以退左d stand....就good晒 !!
嘉美尤 發表於 16-3-2010 11:20

我都好想, 但一幅退Stand, 我都要用唔少時間, .....好懶呀...:59:
D Photoshop 好掂呀!
我一D都唔識…嗚
angelheart 發表於 16-3-2010 12:07

其實用落係好易用(某D function....), 買本 "照片這樣修就對了! 108種......."全名唔講, 費事被話賣廣告, 不過用唔少時間, 同有些技巧都係麻麻地....:(