Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 天火的可動上限

JETFIRE VS MIXMASTER

係電影入面臨尾沙漠破壞滅地球裝置行動中

JETFIRE用佢支杖+踩腳輕易拆毀MIXMASTER

剛巧玩具到手了

為了懲治這支弱雞

我決定挑戰JETFIRE活動介限

過程中我冒著JETFIRE會爛風險都要惡搞

加長折磨MIXMASTER的事發經過

奉勸有JETFIRE的大家千奇唔好玩到咁盡:76:

#1(扶杖造成衝撞擊令到MIXMASTER反擊系統損壞~JIETFIRE的愚弄開始!)

#3從小鸚鵡得到了舞腿啟發 :handshake:
http://www.youtube.com/watch?v=p ... ure=player_embedded
於是得以學以應用:66:

MIXMASTER之遭遇留待part 2的公佈

:71: I also have this 天火
呢隻天火靚過單買果隻 所以我都有入 :71:

Part 2

#5(一輪毒打誤啟動了MIXMASTER射彈裝置)

JETFIRE憤怒了~繼續拍打!:he:

LAST

MIXMASTER自知受損毀機能限制

反擊不能!

與期屢遭屈褥之毒打

到不如為尊嚴陪命自爆

反正18年後又一絛好漢嘛.....可能

就係咁~得番JETFIRE一個冇得玩弄對方了

變番孤獨老人了

就算MIXMASTER有100%戰鬥力
體形及火力有差距
對著JETFIRE都係敗亡