Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: MAX

[玩具報告] Chris S.T.A.R.S. Ver. 開盒簡報 (P.2 加左新相片)

頭像被屏蔽

我整左張BIO5 AE封面
改咩名好? 發表於 13-3-2010 08:16 PM

:47::47:

更新圖片....

裝返d袋仔同把求生刀....再影過...刀套扣唔實肩帶...好易甩...

隻耳機比起ver. 1的扣得較實...唔會掂吓就甩...
扣在肩上個part都整體size縮細左...合返比例..唔似ver.1咁..老蓮咁大舊~ GOOD JOB~!

模擬Opening~

Welcome to Africa. My name is Sheva Alomar.

Chris Redfield.

I'm your partner; help put them at case. Let's go.

You two, This way.

I have your weapons for you here. Check this.

Be careful out there.

以上就係件綠色恤衫嘅用途....
想問下個對講機同埋兩個袋仔係點扣落條腰帶到架??
a_c_e06 發表於 12-3-2010 07:20 PM

袋仔後面有條垂直嘅小帶...將佢先穿過腰帶,再穿返落袋仔後面打橫個條帶度就得~
貼士: 用微鉗易穿好多~~

如果唔係買左BSAA Ver先都會買呢隻~畢竟對S.T.A.R.S服飾有情意結多D
拍埋一齊睇,BSAA矮甘多真係無甘型∼
...
Superkeroro 發表於 13-3-2010 08:36 AM

我同BSAA做左手腳增高左....不過條褲就變左有小小釣腳....:26:
我都好希望HT可以出埋JILL同CLAIRE...

三白眼 加有點鬥鷄眼
膚色太光
耳機冇磁石 好易甩
腰部好似 fix 死左
唔可以放曬把刀入刀套
因 ...
Artoo 發表於 13-3-2010 06:22 PM

同感~~ 不過今次耳機算叫做緊過BSAA Ver.

改咩名好? 發表於 13-3-2010 08:16 PM

阿JILL好嬌俏~~~:35: :DD