Toysdaily 玩具日報

查看: 8185|回復: 19

[玩具報告] Chris S.T.A.R.S. Ver. 開盒簡報 (P.2 加左新相片)

內容一覽

好唔LIKE佢對釣眼...

重點武器, 火神...鎗管有"咩炮"情況...

同上一隻Chris比較....BSAA Ver. 太矮....矮左一截...今次個高度正常返....
但新的BODY膚色比舊的較紅...同"令"身....

同Wesker合照....兩隻相同價錢...Chris抵玩好多...Wesker S.T.A.R.S. Ver.配件少得可憐....

手臂染了吸塑的黑色....兩隻手都係咁...不過另一隻手冇咁嚴重....希望HT以後有改善...用透明膠包一包佢先入盒....可避免染色....

之後的圖只係重複..但又DELETE唔到...大家可以不理...
Chris STARS 001.jpg
Chris STARS 004.jpg
Chris STARS 005.jpg
Chris STARS 009.jpg
Chris STARS 010.jpg
Chris STARS 011.jpg
Chris STARS 002.jpg
Chris STARS 003.jpg
有D相LOAD唔到, 另外件有袖衫...有無穿上去影下呀?
有D相LOAD唔到, 另外件有袖衫...有無穿上去影下呀?
Jimy 發表於 12-3-2010 01:29 AM

LOAD唔到個D圖應該只係重複...其實同上面個10幅一樣的

件衫係比BSAA Ver.的...未試著....遲下影左再補返圖~
不只比 Westker STARS 抵玩,  亦比 Chris BSAA 抵 :love:
精彩的简报∼谢分享∼∼
對眼.....:56:

我今日都去取貨
我都取了貨, 火神幾好, 支MP5 及把刀好差
回復 1# MAX
想問, 是原版對腳有包肌肉, STAR version 對腳就沒有包肌肉 ??
因為 STAR version 對腳好似幼了 !!?
HT D"硬野"真係差D的.
新BODY對手D膠太光了,好似太陽油咁.
warxv 發表於 12/3/2010 14:47

呢 d 又唔係咩熱門野,
HT 一向作風, 是是旦旦
不只比 Westker STARS 抵玩,  亦比 Chris BSAA 抵
Gretzky99 發表於 12-3-2010 04:13 AM

BSAA Chris都叫有支火箭炮同多幾支鎗....STARS Wesker直頭好寒酸.....希望HT會留意吓哩方面..以後做得平均返D...

精彩的简报∼谢分享∼∼
廣闊的宇宙 發表於 12-3-2010 04:57 AM

謝謝~

對眼.....
我今日都去取貨
a_c_e06 發表於 12-3-2010 06:47 AM

唯有SET POSE時..個頭耷低D配合返....

我都取了貨, 火神幾好, 支MP5 及把刀好差
gekigoke 發表於 12-3-2010 10:24 AM

把刀就冇乜意見..但MP5就微微向上彎...變左形...

回復  MAX
想問, 是原版對腳有包肌肉, STAR version 對腳就沒有包肌肉 ??
因為 STAR version 對腳好似幼 ...
locat 發表於 12-3-2010 11:46 AM

BSAA入面著左條夾綿牛頭褲..而STARS入面只有一條三角內褲..所以大肶冇咁粗...

warxv 發表於 12-3-2010 02:47 PM

HT"硬野"D膠料...始終都係好脆...
支火神個板機..比FIGURE D手指頂一頂,已經斷左...(自己黐返)

呢 d 又唔係咩熱門野,
HT 一向作風, 是是旦旦
毓民MKII 發表於 12-3-2010 04:12 PM

唉.....對佢嘅做法...我已經麻木左...
虽然wesker stars系好少野玩,不过优点系所有配件可以全部摆晒上身咯......
哩只chirs必入架啦,不过竟然比bsaa ver要高,真系比ht玩死.....
想問下個對講機同埋兩個袋仔係點扣落條腰帶到架??

如果唔係買左BSAA Ver先都會買呢隻~畢竟對S.T.A.R.S服飾有情意結多D
拍埋一齊睇,BSAA矮甘多真係無甘型∼
不過,都係個句啦∼∼如果佢出埋黎緊BIO5新版個隻JILL,我就會考慮入埋呢隻∼∼∼∼
強烈希望新版隻JILL會出!仲有出左LEON唔該出埋CLAIRE啦!:75:
頭像被屏蔽