Toysdaily 玩具日報

查看: 4472|回復: 10

[個人收藏] 速影DID - Captain Miller

小弟第一次買DID Figure, 估唔到都幾多驚喜, 道具多, 又仔細! 因為衣衫仿真度好高, 反而穿著好辛苦! 要好比心機! :54:  其他parts多得黎又內藏機關, 金屬成份又高! 總之咁既價錢真係好低玩!

呢d都係金屬道具:

帶呢個腳套真係辛苦....要慢慢勾返緊d繩...搞到我都唔鬼咩野上身住.....

全部野係咁多:

好多包包:

我以為自己玩緊合金:

機槍手槍都可以退堂的:

本人覺得頭雕係ok的, 可以收貨!

軍事 1/6, DID, SS 早已經超越 HT :73:
DID 質素係唔錯.
哩隻我尋日都有入手呀~~真係好正~!
頭雕,上色,配件..各方面都有驚喜~ 價錢又相宜, 內容又豐富...真係大件夾抵食~~!

d帶扣呀,鎗呀,鏟呀~都係用金屬件造...一樣做到效果理想~!:71:
真係唔係間間廠做得到....:45:
哩隻我尋日都有入手呀~~真係好正~!
頭雕,上色,配件..各方面都有驚喜~ 價錢又相宜, 內容又豐富...真係大件 ...
MAX 發表於 10-3-2010 12:03 AM

指桑罵槐?!:34:

Just kidding!!! :76:
回復 7# Gretzky99

只係講事實o者...

因唔想令樓主個post OT...若大大有興趣向哩方面討論...
可以去相關嘅post度傾~:78:
OVER ALL 都好好~ BUT 大貨眼神有D凶~ 不過埋個價D配件都好底LA~
我仍未入呀...:no:
我仍未入呀...:no:

臉部好似瘦削了
:71:正
Full Gear 補圖: