Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 帝王之命~SHF Rising Ultimate Kuuga~

:71:
Good` 支持支持:77:
呢隻我同你感覺差唔多,ok鍾意,不過未至太喜歡。
原因一樣------太金!

又,古迦SHF 大死位---頭頂夾口都係佢致命傷。

你油o左真係好少少,我冇你咁好技術,唔敢搵佢教飛,
依家隻o野街價成千銀呀!
:time:想不到我好多野都和warxv大同好....鎧傳烈火...山口真田....現在到shf了

放過我
十卜^^
好"令"呀........... 你隻紅眼咁"令"嘅!!!!!!!!!!
真系好正!~
:71:
打呀decade真係大快人心。不得不回。
呢隻古迦…衰鬼…你執過真係正好多。
滲埋線睇落非常好
Somebody_Ex 發表於 9-3-2010 06:01 PM

用透明橙滲仲可以突顯d金甲
點解brother唔用PS刪減個後架?會靚好多…:unhappy:
y2jlch,嘉美尤,老文,ckwan,S20081997,威哥仔,stephen727,himhimhim74,iorik,kouis,virtualman:
THANK YOU!

Warmblood,巴武藏,insomniac:
其實我自己都唔覺差好遠,不過我喜歡黑色多D,感覺多D舊版FEEL.

kafai1978:
我一早訂的.

base:
我就唔想佢太金,不論是那一方面.

聶風:
我就覺得佢被炒起多少只是時來風的問題,隻野本身唔算出得好,要說之後的W CJ比佢出得好一點.

sk9091:
我都等緊睇你套戲.
隻KUUGA大隻個其他少少,周身角感覺上係惡D的.

Somebody_Ex:
SHF多數滲左線之後都幾靚仔的.

Garycharm:
如果佢唔係身價問題,我油得仲黑呀!本來有個計劃中的版本只留D金線的,不過考慮到佢身價,少少改動就算了...

heishuntam:
呢隻唔建議你入的,如果仲有一開始的訂價我都會叫你考慮下,現在我真係叫你唔好諗.
留錢比之後的舊版ULTIMATE KUUGA同GILLS好了.
仲有最重要的是0號,這傢伙恐怕又是限定品了.

ZIN:
透明橙都幾好WOW!!

罪兄:
執唔執我自己都唔覺分別太大,只是喜歡多D黑色部份.
DECADE買回來就是比人斬的...

七國咁亂:
係呀...我平時都有PS執執的,不過今次是特別版色,想影下.
這隻已放棄,等舊版,這KUUGA電影裡的表現和玩具個價可以話係相反的:(
手長腳長先夠惡丫嘛 :handshake:
再支持^^