Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 小弟的玩具屋~~

今日玩完隻謝遜好失望啊
rochai 發表於 1-5-2011 11:15 PM

你只鍾情於舊"果"隻合金....

To Artoo兄,6對3,贏面高好多....
有間屋擺玩具
超勁
頭像被屏蔽
少返去所以冇開冷氣。我只是閉緊門窗、避免潮濕。試過唔記得把坐廁蓋放下,過一輪返去,成個廁所包括天花及牆都濕晒。至於大櫃內,都會放一些掛住的臭丸。
老師真的太神了~~~~~~勁~~~~~
以前電視訪問過呢間屋~~~老師而家搵間舊屋做咗玩具倉~~~:handshake:
可以用恐怖嚟形容............................
見到你好開心, 覺得自己一D都唔過份......
每日玩一件玩具,玩十年都未玩完一Round,勁!:71:
今次隻金毛獅王真係出得唔錯,又重手;可惜總是覺得美中不足,是腳掌與小腿感觀上好似斷開了,於是小弟在其 ...

大佬大,
閒話攪到咁辛苦執屋...真唔好意思, 下次唔出聲~ ^^"

不過你叫我睇你成果(要有a/c 先睇到, 路人甲唔得)...我齋上哩度都攪好耐....屋企唔知點解IP 仍被BLK (ZONE BLK 掛?)...:56:

Anyway, 係街外開左a/c 先上到黎睇....Good Job!!!:73:
頭像被屏蔽
大佬大,
閒話攪到咁辛苦執屋...真唔好意思, 下次唔出聲~ ^^"

不過你叫我睇你成果(要有a/c 先睇到,  ...
Taru 發表於 4-5-2011 09:29 AM

太好啦兄弟!!
見返你上黎!!
得閒去老師屋企參觀下都心滿意足lu :79:
得閒去老師屋企參觀下都心滿意足lu
dragonsy 發表於 7-5-2011 03:17 AM

近十年都有過萬人想組團上去睇,你要排隊可能要等第十一年。
我個倉同老師比係天堂與地獄。:72:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x