Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 小弟的玩具屋~~

:50:大大,我現在才知甚麼是玩具狂熱,真令我眼界大開,但我想你不是住在這裏吧!!!
:50:大大,我現在才知甚麼是玩具狂熱,真令我眼界大開,但我想你不是住在這裏吧!!!
老師個倉永遠都係咁壯觀!:handshake::handshake::handshake::handshake:
:shiny::shiny::handshake::handshake:
早晨大佬!!不知不覺差不多放完假,下星期又要返工~_~

同場又加映~~呀爺~~
TD玩具老師 發表於 30-4-2011 11:39

嘩~ 呢個珍寶大膠先係寶物啊~
謝謝大大們的回應~剛剛回家..

本來想賣黑色細長條形的海綿,但樓下十蚊店搵極都搵唔到..結果賣了這些.

大家比較一下,俾D意見丫~~當然仍然搵緊合適的配件~
未用..

用後..

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
頭像被屏蔽
Thanks bro.
我現在不是住那兒的。
To DrChanBlackJack大佬...玩具書就有好多,嘻嘻。
To bbf,7星俠...好掛住你們,如有facebook可add me。
To 玩具白痴...咁謙呀大佬,用這login!係呀,是貼椅腳的海綿,但我仍搵緊更好的替代品。
great collection
老師呢個起飛腳pose足以證明個腳眼joint有幾強!

金毛!!正!!今晚可以玩殘你隻野!!
Thanks bro.
我現在不是住那兒的。
To DrChanBlackJack大佬...玩具書就有好多,嘻嘻。
To bbf,7星俠...好 ...
TD玩具老師 發表於 30-4-2011 22:48

大佬已 add 左你 la :64:
老師原來搬新屋...恭喜晒羅
玩具屋:handshake::71::shiny::64:
老師咁多玩具, 有無買保險呢? 如有應怎樣買呢??
小第都有很多玩具, 儲咗廿幾年(當然無老師咁多:()
都驚萬一有意外唔知點算:unhappy:
最後老師真係好博愛:shiny::handshake::64: