Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Nendoroid 巡音琉歌+章魚 night fever~~

本來對初音一家諗住剩儲figma就算,但係等極都等唔到巡音figma...
結果nendoroid一出巡音就中毒,,,成為我第一隻nendoroid~:66:

今次e隻巡音真係造得超可愛~再加埋只章魚琉歌~真係擋都擋唔住~

一起來唱歌~

同大家介紹一下teko Luka~

真係可以用萌死人黎形容...

經典重現~! ダブルラリアット 一路唱一路轉呀轉~~(如果有埋喵喵帽就可以玩埋Toeto了~)

轉呀轉~轉左個頭~:66:

Luka: 咩黎架~~?!

見到盒蛋又手痒抽一隻,點知都係Luka~我果然同巡音有緣~:43:

Luka~Luka~Night Fever~~:)
超可愛~~~~~~~~~~~~~?
超可愛~~~~~~~~~~~~~?
heishuntam 發表於 7-3-2010 12:04 PM

係呀~真係太可愛啦~本來諗緊買唔買兩儀式的NENDOROID,巡音一出就唔駛諗~
:71::71::71:

呢個系列真是超級可愛的...
但....每隻$2xx左右, 買下買下, 小弟原來都買了10隻....計下條數: $2500以上...:44::50:
劇毒坑來的 - 中必死!!:70:
ps. 不過10隻中最愛都是我頭像個隻小南瓜:35:
南瓜係好可愛啊~不過我唔可以落坑.......ORZ

大大有入巡音嗎~?
:35::35: