Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 喺外國讀書/住嘅朋友歡迎入黎 (香港嘅朋友都得架)

咁鬼戲, 有邊套介紹下?
bad-aries 發表於 15-3-2010 10:37 AM

上邊講嗰套 涉谷怪談 喺日本好出名~
不過日本鬼戲對我嚟講唔夠驚嚇,所以我只為睇 堀北真希 ~

反而之前有D電視單完鬼故,嚇到飛起,有一集講班電視台靈異節目去映一個日本娃娃,後來成員逐一死亡,最後發覺原來只要見過哩個娃娃嘅人都要死!包括電視機前嘅觀衆~
嘩~ 條橋仲早過貞子~
咩相嚟ga? 如果比水著睡衣更露嘅,係key頭相~
Tasuku 發表於 15-3-2010 07:59 PM

咁就真係key得好似

唔post得link

要睇自己去google.co.jp search佢d相, 第1頁會見到

雖然都無咩睇頭, 哈哈哈哈
堀北真希又點會影啲咁嘅相呢~:78:

anyway,鬼戲真係算喇:64:
咁就真係key得好似

唔post得link

要睇自己去google.co.jp search佢d相, 第1頁會見到

雖然都無咩 ...
Shini 發表於 16-3-2010 01:02 AM

大家小心嗰D露點相,條link會去咗D強制收費色情網站,仲要係流嘢~

堀北真希 做陰沈嘅角色係好出色ga,當然都可以扮可愛~

涉谷怪談2 睇 松山研一 溝  堀北真希

鬼來電3 堀北真希 係一個被惡靈利用嘅報復少女

大家小心嗰D露點相,條link會去咗D強制收費色情網站,仲要係流嘢~

堀北真希 做 ...
Tasuku 發表於 16/3/2010 03:19 AM

左邊果張好可愛呀:46:
左邊果張好可愛呀
heinting 發表於 16-3-2010 03:27 AM

應該係~野豬大改造入面,試衫場面~ 唔肯定

堀北真希 多變嘅演出,證明佢係識做戲嘅,尤其是一D心理奇怪嘅角色,佢致做得到~

三丁目入面,演戰後鄉下妹出城~ 無得頂

野豬大改造 比鬼戲更鬼嘅做形,但係我好鐘意 堀北真希 哩個look~ 講真嘅

東京少年入面,男性嘅分身~

錢形姊妹真係做邊個紅邊個,連右面嘅夏帆小妹依家都好勁~ (人同身材都勁)
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
哩張相, 似唔似某類片既劇照?

同埋, 鬼來電, 係咪話堀北做左人情婦大埋肚, 比個大婆殺左果套?
bad-aries 發表於 16-3-2010 12:06 PM

No 喇,你睇咗套咩戲?肯定係堀北做?H片?
等我都路過下sin......... 同路人...xpp
等我都路過下sin......... 同路人...xpp
小英 發表於 17/3/2010 03:08 AM

歡迎:78:
No 喇,你睇咗套咩戲?肯定係堀北做?H片?
Tasuku 發表於 16/3/2010 03:54 PM

no way lor:no:
no way lor
heinting 發表於 17-3-2010 03:34 AM

唔使嬲~
堀北真希 成為某些人嘅性幻想對像,證明佢「
總好過我最初睇哩班妹妹未紅時出道作,身邊班盲人個個都話佢地〝醜樣〞~
P.S.  哩班妹妹包括依家係姐級嘅 廣未涼子、上户彩、菅野美穗........  堀北真希 (當然有好多香港人依家都唔識佢)

我欣賞 堀北真希 係佢嘅演技,唔係佢嘅外表﹔正如我欣賞 發哥 嘅演技,唔通又要性幻想~
唔使嬲~
堀北真希 成為某些人嘅性幻想對像,證明佢「紅」
總好過我最初睇哩班妹妹未紅時出道作,身邊班盲人個個都話佢地〝醜樣〞~
P.S.  哩班妹妹包括依家係姐級嘅 廣未涼子、上户彩、菅野美穗........  堀北真希 (當然有好多香港人依家都唔識佢)

我欣賞 堀北真希 係佢嘅演技,唔係佢嘅外表﹔正如我欣賞 發哥 嘅演技,唔通又要性幻想~
Tasuku 發表於 17/3/2010 04:54 AM

*same!
*:DD

上户彩都ok架:)
歡迎
heinting 發表於 17-3-2010 03:33 AM

你讀什麼科的ar?