Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: locat

[分享討論] 那一件 12吋你訂了很久都遲遲未有真係火都來想退訂/唔想退訂?

關閉 [複製鏈接]
真係越來越令人討厭....出埋呢d甘ge懶中肯但又借意煽動post~

依架熱烘烘講緊ge仲有邊間廠遲出貨..有心插 ...
takeshi 發表於 3-3-2010 10:24 PM

做得唔好給人"小"就一定家啦!!!
給人"小"下就可做"雷慢",我都唔怕給人"小"下啦!!!
如果真係無錢出貨,跟手收皮走數都幾和味:36:

quote]認同~!!
trumanso 發表於 4-3-2010 12:31 AM [/quote]

:71:

大家討論下吧了 , 你又唔洗噤唔 happy wor !你又訂了好多件 悲記 公仔 ?
小弟一件都無玩過悲記出品公仔, 都 ...
locat 發表於 4-3-2010 01:05 AM

我講緊覺得你出呢個 post 立心不良,吾係真係有心去同大家討論,你吾認同咪直接講law,我又吾會(可以)對你做到d乜野,你就係度玩轉移視綫,我入左1萬隻EB figure或一隻都無入,同覆你ge內容(批評你)有乜關係ar?

做得唔好給人"小"就一定家啦!!!
給人"小"下就可做"雷慢",我都唔怕給人"小"下啦!!!
如果真係無錢 ...
shun1219 發表於 4-3-2010 03:35 AM

你完全吾明我講緊乜...anyaway~大家繼續,吾再阻大家~
等到風雲3上畫時就有風雲2 figure:34:
I still BELIEVE eb can give me the suprise ( i mean the 大货) .  如果大货用咁多時間都唔掂, 先再用你哋呢D咒罵啦, 其實eb眞係無需要1set咁出(網上流傳).
quote]認同~!!
trumanso 發表於 4-3-2010 12:31 AM

我講緊覺得你出呢個 post  ...
takeshi 發表於 4-3-2010 09:18 AM [/quote]

agree!!!!  呢Dハ婆式嘅手法, 都幾反感
Prison Break果兩隻囉... 拖左好耐, 等到果個月又改期!
一定唔會一set出........你信啊?
做一款的錢都未夠,何來一做set?
shun1219 發表於 4-3-2010 03:31 AM

龍珠米得齊先出羅?佢之前有D盒既相睇都係1set 佢唔係做好邊隻出邊隻
你地成日話唔想HT獨大, 好老實, EB咁既款就算無左HT都生存唔到la. 兩間出D野都唔同.
回復 34# BBCC

x2唔該........:71:
內容已演變成討論EB...因已經有相同性質的主題存在

請到
"ENTERBAY 風雲II 1/6 及相關事項集中討論區" 集中討論, 此POST會被關閉
請移玉步,謝謝
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-103792-1-1.html