Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 那一件 12吋你訂了很久都遲遲未有真係火都來想退訂/唔想退訂?

關閉 [複製鏈接]
講真....
EB 自己搞到自己咁...
佢死唔死, 都已經冇分別...
ilovetoys 發表於 3-3-2010 02:14 PM

天注定ht獨大~~:42:
天注定ht獨大~~
lokia 發表於 3-3-2010 02:17 PM

冇計..
係我地呢種HT 支持者犯濺:34:
又要鬧又要買:34:
再講, HT 係香港最早有成就既本地12" 品牌,
佢唔單只打進世界市場, 而且仲早早打入我地12" 迷既心...
其他brand 好難將佢地從我地個心到打羸佢....

始終, EB 自己又唔生性.....
一開始已經比唔到人一種踏實既感覺.....(至少我係咁諗)
真係好難發圍~

我從新, 我都好欣賞eb 既出品, 但係佢地一拖再拖既做法,
未令我入第一隻佢地既產品囉
好多C hing 鬧 IRONMAN BD 都買返
我都唔想EB死住,因為如果佢e+死,我就連d訂都無埋.
EB努力呀,唔好死住....
出埋瘋暈先好死...
到時無人會o左你,同埋到時你唔死都無用.
出埋瘋暈先好死...
到時無人會 ...
fatestay 發表於 3-3-2010 04:03 PM

哈哈哈哈~~
出埋瘋暈先好死...
到時無人會 ...
fatestay 發表於 3-3-2010 04:03 PM

冇錯~~ 快d出曬d貨先好死~~~:53:
i only want to have 瘋暈,  don't want their  die   law
冇錯~~ 快d出曬d貨先好死~~~
lokia 發表於 3/3/2010 05:01 PM

haha agree:34:
出埋瘋暈先好死...
到時無人會 ...

agree ~~~~
eb 老細, 你睇下, 一間公司變成咁, 點解呀 ~~~:31:
真係越來越令人討厭....出埋呢d甘ge懶中肯但又借意煽動post~

依架熱烘烘講緊ge仲有邊間廠遲出貨..有心插就不如直接出post鬧EB吧la~
真係越來越令人討厭....出埋呢d甘ge懶中肯但又借意煽動post~

依架熱烘烘講緊ge仲有邊間廠遲出貨..有心插 ...
takeshi 發表於 3-3-2010 22:24

{:2_123:}認同~!!
大家討論下吧了 , 你又唔洗噤唔 happy wor !你又訂了好多件 悲記 公仔 ?
小弟一件都無玩過悲記出品公仔, 都差d瀨野去訂了 Prison Break ,好在都係無去訂

依架熱烘烘講緊ge仲有邊間廠遲出貨..有心插 ...
takeshi 發表於 3-3-2010 10:24 PM

E記點解要1set咁出:55:都可以一隻隻咁出~~~~要做好1set都唔知要幾多時間
大家討論下吧了 , 你又唔洗噤唔 happy wor !你又訂了好多件 悲記 公仔 ?
小弟一件都無玩過悲記出品公仔, 都 ...
locat 發表於 4-3-2010 01:05 AM

我當初都有諗過訂michael, 同T-back 架
E記點解要1set咁出都可以一隻隻咁出~~~~要做好1set都唔知要幾多時間
逆天原罪 發表於 4-3-2010 01:27 AM

一定唔會一set出........你信啊?
做一款的錢都未夠,何來一做set?