Toysdaily 玩具日報

查看: 13062|回復: 37

[劇場創作] [shf 小劇場}死野!依期你紅曬啦 等我打獲你!(紅眼kuuga w)

紅目:  嘿嘿嘿 依期無論我黑眼定紅眼 都係咁多人留意同入!

風頭簡直係勁到爆 其他shf都要同我彈開!

cjw:  媽爹!!!
紅目:  ...邊鬼個!?

cjw:  近期好多兄弟都不滿你搶曬風頭 就好似之前果隻死人狐狸樣一樣 炒到上天!
         來! 讓我細數你的罪行吧!

cjw:  第一! 你ge存在根本多鬼餘!!你已經終極過一次 依家又黎個終終極 想點姐!
         你估你係超西有一二三四......代呀!

待續...
古仔幾過引:34:,但啲相好濛:80: 。

回復 1# sk9091

cjw:  第二!明明可以玩換面 但係又要開分身 整多個ver多黎 屈多一筆!!

cjw:  第三!出多個ver唔緊要!仲要搞咩東映限定 真係益曬班炒家!!
         等我車你一巴 幫咁多位玩家出返啖氣!!

紅目:  車我!?嘿嘿 無駄無駄!!

紅目:  就算我點貴 點搵笨 都肯定有班有錢佬會入我 因為我係限定!!係限定呀!!
          班人見到依兩個字就會冇曬常性!連阿媽姓咩都唔記得!
cjw:   呃呃!?郁唔到!!

紅目:  接招!!限定攻擊!!

紅目:  嘿 你地係唔會打敗我地限定兵團架啦!!
          笨大之後會繼續派更多我嘅兄弟黎吸你地金 哈哈哈哈!!!

完~~~~多謝欣賞~!!
古仔幾過引,但啲相好濛 。
七國咁亂 發表於 2-3-2010 01:31 PM

多謝支持 哈哈!
小弟攝影技術有限 器材都有限:42:
以後會改進下:66:
几钟意W,我就5会用KUUGA砌佢:45:
要砌就梗系砌DCD啦!
几钟意W,我就5会用KUUGA砌佢
要砌就梗系砌DCD啦!
kouis 發表於 2-3-2010 02:07 PM

冇計 同期出道 一定要搵佢地砌下!!:66:
哈哈 好一招限定攻擊! :$
i like that :71:
哈哈 好一招限定攻擊!
Nath 發表於 2-3-2010 02:30 PM

依招野攻擊力真係好高!!!:66:
i like that
y2jlch 發表於 2-3-2010 02:32 PM

多謝多謝:77:
限定攻擊好在對我(暫時)無效  :67:
限定攻擊好在對我(暫時)無效
dragonman 發表於 2-3-2010 02:45 PM

嘿嘿 之前果幾隻出依招我都避左 不過依隻實在太正 傷得我好甘:70:
:77:
Interesting story~
:DD好搞笑, 好有心機心思創意的創作, 十二分支持樓主:71::71::71:
不過, 我係晤會怕限定攻擊.......因我有(放棄限定)金鐘罩:!