Toysdaily 玩具日報

三國傳神秘生物!!+司馬小改造!!

佢係???!!

三國傳都真係幾多動物...又龍...老虎...馬...象...蟹...雀..蜘蛛..鯊魚..龜...
今要大家分享係個原創人物....唔係..應該原創動物↓
都可叫佢做虎人.......
個樣伸晒"利"咁..都衰下....

黎多張....可動性...都有既....不過我懶...上左色先再影

惡搞完要睇返d正經野
我勁鐘意獨眼機...尤其有神既"射呢"
但係三國既系列全部都用貼紙真係花我不少功夫
天熾鵬司馬懿首先係要做眼部手術↓.....做到射呢

素左睇落怪怪地....係咪都做隆胸手術先..好似好左d

裙板好大塊....搞到隻腳睇落好短...一定要增高手術

搞掂又黎一幅...真係靚仔晒!!!

各位朋友...等我上色再出post ar!!....
不過以下機都係待上色既:59: .......半年???定一年=.=''
多謝分享
^.^d
三國傳(或者話BB)D模型上色好快...
我隻呂布上星期四開工, 到今早以止都係打磨、銳化、補畢地
之後噴罐一開工, 三兩下個身都差唔多上好哂了(我玩金屬色, 件件噴左3層野)
只差滲線同埋上光澤
預計最快今/下個星期完工
請問龜係邊隻高達-___-
請問龜係邊隻高達-___-
-`傻仔PaNg 發表於 2-3-2010 10:02 PM

天玉凱既第4形態加d相象力都係既

三國傳(或者話BB)D模型上色好快...
我隻呂布上星期四開工, 到今早以止都係打磨、銳化、補畢地
之後噴罐一 ...
herrickwok 發表於 2-3-2010 05:21 PM

有時抽時間出黎都係個難題黎既.....
我隻太史遲一出就買....咁岩有時間改好隻眼...之後就放到而家.....