Toysdaily 玩具日報

查看: 7969|回復: 14

[改造交流] 趣味創作~三國傳神秘生物!!另加司馬整容手術!

佢係???!!

三國傳都真係幾多動物...又龍...老虎...馬...象...蟹...雀..蜘蛛..鯊魚..龜...
今要大家分享係個原創人物....唔係..應該原創動物↓
都可叫佢做虎人.......
個樣伸晒"利"咁..都衰下....

黎多張....可動性...都有既....不過我懶...上左色先再影

惡搞完要睇返d正經野
我勁鐘意獨眼機...尤其有神既"射呢"
但係三國既系列全部都用貼紙真係花我不少功夫
天熾鵬司馬懿首先係要做眼部手術↓.....做到射呢

素左睇落怪怪地....係咪都做隆胸手術先..好似好左d

裙板好大塊....搞到隻腳睇落好短...一定要增高手術

搞掂又黎一幅...真係靚仔晒!!!

各位朋友...等我上色再出post ar!!....
不過以下機都係待上色既:59: .......半年???定一年=.=''
整容手術:(
想問下你去邊度買到D料做到呢個增高既效果?
d圖對錯哂焦:(
拿拿聲上色等睇你啦:he:
:71:
想問下你去邊度買到D料做到呢個增高既效果?
lunlun912 發表於 2-3-2010 12:06 AM

冇架....係d架到剪出黎..或者d舊模型搵lor
:71:
可否請大大分享下增高教程?很有興趣知道這種簡易增高法的做法,謝謝!
:71:加油
三國系列都係好嘢...
不過上色真係地獄
可否請大大分享下增高教程?很有興趣知道這種簡易增高法的做法,謝謝!
IamBBQ 發表於 3-3-2010 12:09 AM

其實冇咩特別....係將隻腳既大腿cut開...加d膠片...磨靚佢..同埋補下佢..
一係cut左腳連接下半身個支野...痴返另一隻三國bb既大腿去...又係磨靚佢..同補下佢

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
明白,即系加長鏈接軸,謝指教
thanks for sharing!!!
又學到增高法啦...
頭像被屏蔽